pixel

Завеси със звукопоглъщаща мембрана за зониране на отворени пространства

Acoustic Divider

Мерките за подобряване на акустиката често са от съществено значение, особено в открити помещения с ревербериращи повърхности като стъкло или бетон. Ако не искате трайно да загубите отворения характер на помещението или да пристроявате, гъвкавите системи за временно зониране на пространството предлагат възможно решение на проблема.

Création Baumann предлага нова акустично ефективна текстилна система. Многослойните завеси Acoustic Divider Vario с блокер на шума постигат висока степен на звукопоглъщане благодарение на новоразработената мембрана, вградена в тях.

Acoustic Divider

Системата от завеси се състои от общо няколко текстилни слоя. За външната тъкан могат да бъдат избрани най-различни акустични тъкани. Така нареченото ядро ​​за блокиране на шума се състои от мека, гъвкава мембрана, изработена от синтетичен каучук, която компанията разработи съвместно с Факултета по технологии и архитектура на Университета за приложни науки и изкуства в Люцерн.

Това засилва звукопоглъщащите свойства на акустичните тъкани. Комбинацията на акустични тъкани и вътрешен мембранен слой в завесите позволява да се създават тихи зони, в които нивото на звука може да бъде намалено с до 23 децибела.

Acoustic Divider

Завесите се изрязват по зададени размери и са готови за монтаж чрез закрепване към метални релси на тавана. Тези релси се предлагат в два размера на профила с товароносимост 90 или 150 килограма. Клиентите могат да избират между три цвята – черен, бял и сив. Релсите имат права или извита форма, оборудвани са със специални ролкови плъзгачи и могат да се управляват с издърпване или автоматично.

Може да харесате още...

Izolacii.eu