pixel

Зона за луксозни италиански мазилки отваря с новия Mr. Bricolage

Специално обособена мострена зона за изисканите интериорни мазилки Adicolor ще посрещне първите посетители на най-новия магазин от веригата Mr. Bricolage.

Магазинът отваря врати на 26 март в Ring Mall, бул. Околовръстен път 214 (до IKEA).

Изключителен представител на италианската марка декоративни бои и мазилки със завладяващи и уникални ефекти е “Теразид” ЕООД.

Каталогът от изискани крайни покрития “Adicolor” включва както добре познатите полирани мазилки от типа стуко венециано, така и релефни мазилки в античен стил и бои с изключително смели и модерни металикови ефекти.

Това, което отличава серията интериорни бои и мазилки “Adicolor”, е възможността всеки сам да декорира дома си, без да е необходимо да ползва услугите на квалифициран майстор. Голяма част от предлаганите декоративни покрития се нанасят лесно само с четка, а крайният ефект е изискан и впечатляващ интериор.

Освен във всички магазини от веригата Mr. Bricolage на територията на цялата страна атрактивните интериорни покрития може да бъдат намерени и в представителни магазини в Пловдив, Сливен, Бургас, Хасково, Перник, Банско. Пълната дистрибуторска мрежа до момента може да бъде разгледана на интерактивната карта на сайта на Adicolor.

 

Може да харесате още...