pixel

Акустични елементи от вълнен филц с множество приложения

Hey-Sign

Акустичните елементи от серията Welle на Hey-Sign напомнят на старателно драпираните волани на руфа, познати от портретите от XVI и XVII век. Вместо набрашнен бял лен, в акустично ефективните обекти са разположени панели от вълнен филц в плътна вълнообразна форма. Материалът има не само положителен ефект върху акустиката на помещението, но и е устойчив на температура, дифузионно отворен и регулира влагата, което означава, че елементите допринасят за здравословен климат в помещението.

Серията се състои от общо осем различни продукта. Тези, които искат да съчетаят звукоизолация с пространствено разпределение, могат да избират между три прегради за помещения: прав екран, който се предлага в две ширини и три височини, извит екран, който се предлага в три височини, и висящи модули с различни размери, които могат да се окачват от тавана поотделно или да се подреждат един над друг. За звукопоглъщане между работните места се предлагат и модули за маси с две височини. Таванните модули също са част от гамата. Тук можете да избирате между правоъгълни панели или кръгли таванни обекти. Последните се предлагат в три различни размера и по избор със или без осветителни тела. Освен това компанията предлага панели за монтаж на стена, както и свободно стоящи колони за помещения.

Hey-Sign

В зависимост от формата различни елементи на рамката, изработени от черен, прахово боядисан метал, образуват конструктивната основа, към която се прикрепя филцът, предлаган в 48 цвята. Звукопоглъщащият материал се състои от чиста нова вълна и не съдържа текстилни, химически или други добавки. Благодарение на вълнообразното разположение и произтичащото от него увеличение на площта се постигат много добри стойности на поглъщане, особено при по-високи честоти. След изтичане на полезния им живот металните рамки могат да бъдат напълно рециклирани. Филцът е сто процента биоразградим.

Снимки: Hey-Sign

Може да харесате още...

Izolacii.eu