pixel

Ардекс и Александра БК Консулт представят система за полагане на басейни

Ardex

Ардекс, съвместно с техния партньор в областта на басейните Александра БК Консулт ЕООД, представят иновативна и сигурна система за тяхното изграждане и ремонт. Тя включва материали с безкомпромисно качество и квалифициран обучен екип.

Върху съществуващата настилка се полага двукомпонентната алтернативна хидрозиолация Ardex 8+9 L с удължено време за обработване.

Ardex

Ardex 8+9 L отговаря на изискванията съгласно ÖNORM EN 14891, не съдържа органични разтворители и е удобна както за шпакловане, така и за нанасяне с четка или валяк.

Ardex

Хидроизолацията е и лепило клас C2 FE S2 за полагане на уплътнителната лента Ardex SK 100 W при вътрешно и външно приложение в плувни басейни заедно с уплътнителния комплект Ardex SK Tricom.

Ardex

Ardex SK 100 W е подходяща за уплътняване на стенни и подови повърхности под настилки от плочки и плочи при напрежения или критични основи, каквито възникват в плувни басейни, както и помещения с душове, бани, области с душове и вани, санитарни помещения, при балкони и тераси, както и области с химично натоварване като обществени кухни.

Ardex SK 100 W е изпитана съгласно Указанията за Европейско техническо одобрение (ETAG 022) за хидроизолации за стени и подове в мокри помещения.

Ъглите се обработват с Ardex SK Tricom уплътнителната лента, която също се залепва с Ardex 8 + 9L.

Ardex

След това се пристъпва към залепване на новата настилка с бяло еластично лепило Ardex X 77 W Microtec.

Ardex

Ardex X 77 W е подходящо за полагане на плочки и плочи на закрито и открито, специално за стъклена, порцеланова или керамична мозайка, полупрозрачен естествен камък и други приложения, при които се изисква бяло лепило. То се характеризира с голяма сигурност на залепване чрез допълнително усилване с фазери. Ardex X 77 W е водоустойчиво, студоустойчиво и еластично лепило, специалните добавки предотвратяват обезцветяването.

Ardex

Накрая се пристъпва към фугиране с еластична фугираща маса Ardex G6 Flex 1-6 в брилянтно бял цвят. Тя е устойчива на вода и замърсявания, характеризира се с много фина и гладка повърхност на фугата, висока якост, с превантивна защита срещу плесен.

Ардекс и Александра БК Консулт ЕООД – най-сигурното решение, когато търсите първокласно качество за вашия басейн.

Може да харесате още...