pixel

Ardex представя новия разтвор за ремонт на бетон със защита срещу корозия

armatura

Ardex B 16 е усилен с фазери, полимерно модифициран циментосъдържащ разтвор за подобряване, запълване и изравняване на дефекти с видима армировка в носещи строителни елементи от бетон. Ardex B 16 притежава висока якост и е беден на свиване. С една работна операция може да се нанесе слой с дебелина от 5 до 70 мм.

ARDEX

ARDEX

Ardex-B-16Ardex B 16 е подходящ за вътрешно и външно приложение по подове, стени и тавани. За запълване на дупки и обрушвания с оголена армировка, както и ремонт на готови бетонови елементи и стоманобетонни конструкции като балконски плочи, греди и колони.

Разтворът е устойчив срещу замръзване, соли и сулфати. Съдържа активни пигменти, които защитават армировката срещу корозия и е сертифициран съгласно EN 1504-7. Може да се обработва ръчно и машинно. Благодарение на бедното на свиване втъврдяване образуването на пукнатини е сведено до минимум.

Ardex B 16 е изключително подходящ за високи натоварвания, сертифициран е като R4 – разтвор за статични ремонти съгласно EN 1504-3 „Статични и нестатични ремонти“. Характеризира се и с висока износоустойчивост.

За контакт и повече информация – Ardex.

Може да харесате още...