Бързосвързващо циментово лепило за експресно лепене на плочки

Thrakon FKW 134 Express е бързосвързващо циментово лепило за експресно лепене на плочки. Можем ли да залепим бързо нови плочки, да направим ремонт на старите плочки и да издадем обекта на следващия ден?

Thrakon предлага богата гама циментови лепила за полагане на плочки върху разнообразни повърхности в сухи и мокри помещения, но в студените месеци на годината се откроява един продукт, който е „експресен майстор” и решава множество проблеми със сроковете на изпълнение и ниските температури.

FKW 134 Express е идеалният помощник когато:
– Имате ограничено време за полагане на нови плочки или ремонт на стари плочки в търговски обекти и обществени места с интензивен трафик;
– Работите в студените месеци и има риск от замръзване на лепилото през нощта при температури под 5ºC;
– Сроковете за полагане на подови и стенни керамични покрития ви притискат и трява да издадете обекта за ползване на следващия ден.

Области на приложение:
– За бързо, тънкослойно лепене на абсорбиращи и неабсорбиращи плочи (керамични, теракотни, гранитни, мраморни и малки декоративни плочки) върху всички обичайни минерални повърхности в строителството;
– Когато има високи изисквания към лепилото за бързо съхнене (3 часа) и отлично сцепление с основата при очаквани ниски температури.

Предимства на FKW 134 Express:
– Специална формула за бързо съхнене и залепване без приплъзване върху вертикални основи;
– Пешеходен трафик върху залепените плочки – след 3 часа;
– Фугиране – след 3 часа;
– За вътрешна и външна употреба, мразо и влагоустойчиво;
– Лесна обработваемост.

Цвят: сиво / бяло. Класификация – Клас С2FТ.

За контакти и повече информация – Тракон България.