Висококачествени флекс-лепила от премиум-серията Thrakon VKW за всички видове плочи при критични и проблемни основи

Thrakon предлага богата гама флексови и еластифицирани лепила за лепене върху разнообразни повърхности в сухи и мокри помещения, басейни, тераси, балкони и всички обичайни повърхности в строителството на керамични, теракотни и гранитни плочи, големи плочи, тънки мраморни плочи, малки декоративни плочи, както и естествени и изкуствени камъни.

VKW 124 Super Acrylic

Eластифицирано лепило за плочки на циментова основа за лепене върху хоризонтални и вертикални повърхности, мразо- и водоустойчиво. За вътрешна и външна употреба.

Лепилото е предназначено за лепене на абсорбиращи и неабсорбиращи плочи (например гранит) върху минерални повърхности в сухи и мокри помещения на подова и стенна керамика, теракота, гранитогрес, тънки мраморни плочи и др.

Цвят: сиво / бяло. Класификация – Клас C2TE.

VKW 126 FLEX

Полимер-модифицирано тънкослойно лепило на циментова основа за лепене върху хоризонтални и вертикални повърхности. За вътрешна и външна употреба.

Лепилото има отлично сцепление с минерални основи, мразо- и водоустойчиво и с удължено отворено време за работа. VKW 126 Flex се използва за лепене върху разнообразни повърхности в сухи и мокри помещения на керамични, теракотни и гранитни плочи, големи плочи, тънки мраморни плочи, малки декоративни плочи, както и естествени и изкуствени камъни. Лепилото е предназначено за лепене на абсорбиращи и неабсорбиращи плочи (например гранит) в случаи на високи изисквания за сцепление с основата, еластичност и дълготрайност при различни атмосферни условия.

Класифицирано е като устойчиво на приплъзване лепило за плочки, т.е. плочките не се приплъзват, когато са залепени на вертикални повърхности.

Цвят: сиво / бяло. Класификация – Клас С2ТЕs1.

VKW 128 Super Flex

Силно еластично лепило на циментова основа с фибри, мразо- и водоустойчиво, за лепене върху хоризонтални и вертикални повърхности при критични, деформируеми основи. Има удължено отворено време за работа и е устойчиво на приплъзване. За вътрешна и външна употреба.

VKW 128 Super Flex e специално разработен продукт за залепване на абсорбиращи и неабсорбиращи плочи (напр. гранит), подова и стенна керамика, гранитогрес, теракота, голямоформатни плочи, малки декоративни плочи, естествени и изкуствени камъни върху минерални повърхности в сухи и мокри помещения, в плувни басейни, над подово отопление, както и върху съществуващи стари плочки.

Класифицирано е като устойчиво на приплъзване лепило за плочки, т.е. плочките не се приплъзват, когато са залепени на вертикални повърхности.

Цвят: сиво / бяло. Класификация – Клас С2ТЕs1.

VKW 129 Ultraflex

Супереластично лепило на циментова основа с фибри, мразо- и водоустойчиво, за лепене върху хоризонтални и вертикални повърхности при критични, деформируеми основи с вибрации или с големи линейни разширения. Има удължено отворено време за работа и е устойчиво на приплъзване. За вътрешна и външна употреба.

VKW 129 Ultraflex e специално разработен продукт за залепване на абсорбиращи и неабсорбиращи плочи (напр. гранит), подова и стенна керамика, гранитогрес, теракота, голямоформатни плочи, малки декоративни плочи, естествени и изкуствени камъни върху минерални повърхности в сухи и мокри помещения, в плувни басейни, над подово отопление, съществуващи стари плочки, дървени основи и плоскости от OSB.

Класифицирано е като устойчиво на приплъзване лепило за плочки, т.е. плочките не се приплъзват, когато са залепени на вертикални повърхности.

Цвят: сиво / бяло. Класификация – Клас С2ТЕs2.

За контакти и повече информация – Тракон България.

Може да харесате още...