Бързовтвърдяващ се ММА индустриален под с визия на бетон от Silikal

Silikal, компания, специализирана в предлагането на бързовтвърдяващи се подови настилки, представя Concrete Lookдекоративно покритие, подходящо за представителни помещения като ресторанти, барове, бутици, лекарски практики и лаборатории или за търговски и изложбени площи. ММА покритието визуално наподобява индустриалния гол бетон и се счита за хигиенично, лесно за поддържане и дълготрайно.

Цветът на бетона може да бъде избран в различни нюанси от светло до тъмносиво. За целта след грундиране се нанася изравняващ слой. Той е едноцветен и в зависимост от желания цветови тон. Над него се полага действителният Concrete Look – смес от смола и пълнители. При този процес е важно изпълнителите целенасочено да работят неравномерно с мистрията, така че леко да променят дебелината на слоя, за да се постигне типичната визия на бетона.

Както при всички MMA покрития, съхненето е бързо. Това позволява ремонтните дейности или новото полагане на настилки да се извършва без прекъсвания на останалите строителни процеси.

Вижте също...