pixel

Баумит СтарТоп – силиконова мазилка от ново поколение

baumit

Иновативен пълнител

На фона на обикновените силиконови мазилки една мазилка прави особено впечатление със своите качества – Баумит СтарТоп – ново поколение премиум силиконова мазилка. С какво ни впечатлява тази мазилка? Това е иновативната ѝ формула, съчетаваща висококачествено силиконово свързващо вещество и нов функционален пълнител.  Пълнителят на СтарТоп има силно нагъната структура и пори, които много напомнят структурата на корала. Благодарение на това мазилката притежава така наречения Драйпор ефект.

baumit

Погледната отблизо с микроскоп, повърхността на мазилката СтарТоп показва защо водата се разпределя върху тънък слой от нея и след това се изпарява бързо.

За това спомага нейната едновременно хидрофобна и хидрофилна способност. Попадналата върху повърхността ѝ влага се разпространява много бързо и навсякъде, а фината ѝ микроструктура позволява много бързо изсъхване на фасадата. Т.е. хидрофилното ѝ свойство допринася за това върху повърхността да няма хранителна среда за гъбички и водорасли.

Едновременно с това хидрофобната способност на Баумит СтарТоп води до добро водоотблъскване и при дъжд водата се оттича лесно от повърхността.

Благодарение на трите си функции – хидрофобност, хидрофилност и перлен ефект при дъжд, Баумит СтарТоп е мазилка с дълготрайна чистота и устойчивост на цвета. Това я прави особено желана от инвеститори, които мислят в дългосрочен аспект за своите инвестиции.

Лесно полагане и много цветове

Баумит СтарТоп е любима и на изпълнителните, тъй като се полага много лесно. Нанася се бързо, с по-малко усилие и е по-пластична. Крайната визия се отличава с равномерна и красива структура. Лесното нанасяне на фасадната мазилка гарантира чудесен резултат във всяка от предлаганите пет структури – драскана структура 1,5K, 2K, 3K и влачена структура 2R, 3R. А в случай, че изберете боята СтарКолор, работниците ще оценят отличната покривност и възможността за боядисване с еърлес машина. Боята е паропропусклива, водоотблъскваща и може да се използва универсално. И СтарТоп и СтарКолор се предлагат в 758 цвята.

baumit

Обект: Casa GP в гр. Дупница, ул. Никола Лазарков 8, арх. Крум Сергеев, Архитектурно Студио Криейтив
Изпълнител: Бул Строй Инвест ЕООД
Инвеститор: Гапи Шус ЕООД
Крайно покритие: Баумит СтарТоп

За повече информация – Баумит.

Може да харесате още...