pixel

Безплатен уебинар от ROCKWOOL: Проектиране на устойчиви плоски соларни (фотоволтаични) покриви

ROCKWOOL

Използването на ВЕИ е глобална тенденция в усилията за осигуряване на енергийна ефективност на сградите. А ЕС предлага въвеждането на поетапно задължение за инсталиране на слънчеви панели в нови сгради.

Уебинарът Устойчив дизайн за плоски покриви с фотоволтаични системи, на който ви каним, е специално разработен за всички в строителния сектор с интерес в проектирането на нови сгради и реновацията на плоски покриви!

Регистрирайте се тук!

Заповядайте на 28.02 от 11 ч., за да научите повече за основните предизвикателства при проектирането на соларен (фотоволтаичен) покрив и важните аспекти, които трябва да се вземат предвид.

1.Какво е точково/динамично натоварване и защо е важно?
2.Какво трябва да се вземе предвид при проектирането на соларен покрив?
3. Решения на ROCKWOOL за готов соларен покрив.

Регистрация за уебинар „Проектиране на устойчиви плоски соларни (фотоволтаични) покриви“.

Монтажът и поддръжката на соларни панели повишават изискванията към техническите параметри на покривите както за хидро и топлоизолация, така и към цялостната носеща обвивка. А това означава, че тези изисквания трябва да се вземат предвид още по време на планирането и съответно при изпълнението на покрива. В случай, че не успеете да се включите в уебинара, полезни материали по темата можете да намерите тук.

Може да харесате още...

Izolacii.eu