pixel

Butyband – самозалепваща се уплътнителна лента

Ако искате да спестите от разходи за енергия и отопление, трябва да обърнете внимание на почти всички елементи от жилището си, които имат контакт с външната среда – покрива, стените, вратите и прозорците. Въпреки, че при покривите и стените има място за оптимизация по отношение на топлоизолацията, често вратите и прозорците също създават големи загуби на енергия, които могат да бъдат избегнати с няколко изолационни решения, подобрявайки енергийното представяне на помещенията. Особено при старите къщи, лошата изолация на вратите и прозорците са причина за огромни енергийни загуби и причиняват ненужни разходи. С уплътняващите решения на Судал можете бързо и лесно да спестите енергия. Те ви гарантират, че студеният въздух ще остане отвън, а топлият – вътре.

SoudalButyband е готова за употреба, самозалепваща се, еластико-пластична лента на основата на битумна гума.

Характеристики:
– Бързо и превъзходно залепване към много повърхности;
– Водоустойчива;
– Гъвкава дори при студено време;
– Устойчива на времевите условия и UV-лъчите.
– Самозалепваща се;
– Бързо влагоизпаряване;
– Лесна за нанасяне.

Приложение

Запечатване и уплътняване около комини, въздушни клапи, капандури, первази на прозорци и плъзгащи се врати. Универсална, запечатваща и възстановяваща лента. Запечатва конструкции от стъкло, при работа с метални листове (секционни елементи от метална конструкция). Запечатва при ремонти на автомобили и каравани.

За повече информация – Судал.

Soudal е най-големият независим европейски производител на уплътнители, лепила и полиуретанови пени за професионални и хоби потребители в Европа. Групата притежава 20 завода на 5 континента и за нея работят над 3200 служители. Soudal е 100% белгийска семейна компания, ръководена от своя основател г-н Вик Сверц, който я превръща в международен играч и експерт в строителните химически продукти. Продължителните инвестиции в R&D, дългосрочната визия за иновации и адаптация към местните изисквания на пазара допринасят за изключителното представяне на Soudal.

Може да харесате още...

Izolacii.eu