Caparol ще представи новости на форума Farbe, Ausbau&Fassade 2019

Caparol

От 20 до 23 март в Кьолн ще се проведе строителният форум FAF, където Caparol ще презентира иновации в областта на фасадните и интериорните решения. Фокусът в развитието на продуктите е съсредоточен върху 4 ключови направления – здраве, дизайн, ефективност и устойчивост.

Здравето е най-важно за всеки човек. По-добрите термоизолация и шумоизолация, намаляването на топлинните загуби, здравословният въздух в помещението, достатъчното количество дневна светлина – всички тези изисквания могат да бъдат постигнати с продуктите на Caparol.

Философията на Caparol винаги е била да насърчава развитието на здравословния начин на живот и устойчивите продукти.

Преди повече от 30 години компанията беше първият производител в света, който пусна на пазара Indeko-plus – боя с минимални емисии, без разтворители и консерванти. Всички посетители на FAF ще видят новите продукти от гамата Elf plus.

ELF

Ще бъдат демонстрирани и различни приложения на иновативни продукти, сред които е конопът, който се отличава с високи изолационни и акустични свойства, като същевременно съхранява повече въглероден диоксид, отколкото получава за култивиране, събиране, преработка и транспорт в атмосферата.

Caparol

Caparol подобрява и най-съвременната технология за защита на фасадите Nano-Quartz Lattice Technology (NQG³), като новата разработка дава възможност фасадата да се изсушава още по-бързо.

Дизайнът също е сред акцентите, които ще бъдат показани. Премиум колекцията ICONS ще бъде представена със 120 оцветени елемента, които се отличават с цветна дълбочина и блясък. Ексклузивната колекция сътворяват матирани, елегантни повърхности, които създават специална атмосфера в интериора.

Caparol

За да видите и научите за тези и много други продуктови иновации от Caparol ще Ви очакваме на щанд 6.215, в зала 6.

Ако не успеете да ни посетите, ще публикуваме актуални новини и снимки на нашия  FB профил и сайт.

Може да харесате още...