Перфектна топлоизолация Caparol от ново поколение

CAPAROL

Зимата е нанесла сериозни щети на фасадата Ви? Сметките за отопление са били високи, въпреки че в помещението не е било достатъчно топло?

Това е знак, че  имате нужда от топлоизолация, която гарантира:
– високи топлоизолационни свойства и комфортен климат в помещението;
– без загуби на топлинна енергия;
– устойчивост на механични удари;
– устойчивост на атмосферни влияния и UV лъчи.

Една топлоизолационна система трябва да има тези характеристики, за да оправдае вложените средства в дългосрочен план и да запази здрава и красива фасадата дълги години.

Ако искате да сте сигурни, че топлоизолацията, която сте избирали не прави компромис с нито едно от тези параметри, заложете на немското качесто на Caparol – създателите на първата топлоизолационна система, позната в днешни дни под името ETICS!

Caparol предлага 4 основни системи Capatect Basic, Capatect Top-line, Capatect Minera-line и Capatect Carbon Edition с много добро съотношение цена/качество.

Повече от 60 години Caparol работи върху усъвършенстване и оптимизиране на всеки един компонент от системите, така че да гарантира оптимално съчетание на работните им характеристики и да постигане най-добър резултат.

CAPAROL

Caparol Carbon Edition е най-високият клас топлоизолационна система, съдържаща в основата си въглеродни влакна, чрез които се постига клас 5 на удароустойчивост (удар със сила до 60J).

Това не позволява нараняването на фасадата Ви както от агресивни атмосферни явления (много силна градушка), така и от механични удари (удар от топка, с колело и др.).

Освен високата устойчивост на удар, карбоновите нишки гарантират дълготраен живот и устойчивост при термо­динамични натоварвания (разширения и свивания на повърхността в следствие от промяна на температурите).

Продуктите от серията Carbon ­Edition притежават всички качества, гарантиращи запазването на фасадата здрава, красива и чиста.

Специалната технология от пигменти и пълнители позволява на покритието да изгради предпазен слой, в резултат на което разпространените в околната среда замърсители не се закрепват за повърхността и лесно се отмиват от дъждовете или силния вятър.

CAPAROL

Финишният слой (мазилките) на фасадата е много важен елемент, при избора на който трябва да обърне сериозно внимание, тъй като с него се подобряват топлоизолационните свойства на сградата.

Качествата на едно фасадно покритие, както и неговата дълготрайност се определят от два основни показателя – Коефициент на водопоглъщаемост (W) и паропропускливост (V). Продуктите с Клас W3 водопоглъщаемост и V1 паропропускливост отговарят на най-високите изисквания.

ThermoSan, Silicon Fassadenputz и Silacril Fassadenputz са висок клас продукти, отличаващи се с висока пропускливост на водни пари и много висока устойчивост на UV лъчи.

Фотокаталитичното действие на Carbon Fassadenputz и CarboPor има способността за самопочистване и защита на мазилката против замърсяването й с микроорганизми.

Ако искате да избягате от конвенционалната визия, изберете една от декоративните фасадни техники на Caparol.

CAPAROL

Детайли за продуктовата гама на Caparol може да видите на сайта им. За безплатна консултация се свържете с търговските представители на Caparol или посетете шоурума им на адрес:

Манастирски ливади-изток, бл. 19, тел. 0885 611 777:

Може да харесате още...