Научете за неограничените възможности и перспективи, предлагани от Caparol

caparol

Плоските облицовъчни плочки Meldorfer® при проектиране на фасадата или вътрешните пространства предлагат отлично техническо и икономично решение за постигане на автентичен тухлен вид. Всеки елемент е уникален и вече над 40 години се изработва във фабриката на Caparol в Ниндорф, Германия.

Компонентите на системата са внимателно съчетани един с друг и предлагат най-високо ниво на техническа надеждност.

Meldorfer

Meldorfer® създават традиционен външен вид, а в комбинация с топлоизолационна система Caparol Capatect (независимо дали се използва вата или EPS като изолационен материал), отговаря на най-съвременните изисквания по отношение на икономия на енергия.

Характеристики:
– пести време и разходи за обработка и полагане;
– изключително висока устойчивост на замръзване и UV лъчи;
– дебелина 8 мм /заедно с лепилния слой/;
– ниско тегло (около 5 кг на м2);
– устойчиви на механично натоварване;
– разнообразни дизайни.

Meldorfer

Подходящи са за монтаж върху вентилирани фасади, монолитни конструкции, комбинирани фасади, както и в интериора. За разлика от конвенционалните системи с тухли или клинкер, които са с твърди повърхности и е необходимо допълнително закрепване, то монтажът на Meldorfer се извършва в една стъпка, с един материал за закрепване и фугиране – Meldorfer Ansatzmörtel.

Все по-предпочитана е тухлената визия и в интериора. Новият Meldorfer Original предлага както класическата визия на тухла, така и разноцветни и нестандартни комбинации и форми. Всички модели може да видите на сайта на Caparol.

Meldorfer

Следете новостите около Caparol като се абонирате за месечния им бюлетин. За техническа консултация може да се свържете с търговските представители на Caparol или да посетите шоурума им.

Може да харесате още...