DEKO professional – системи за хидроизолация от Оргахим АД

Deko

Хидроизолациите са неделима част от изграждането на инфраструктурни обекти като водни кули, каптажи и резервоари с питейна вода; те играят роля за антикарбонизационна и киселинна защита на транспортни съоръжения, тунели, мостове и други. Хидроизолирането на тераси, мокри помещения, басейни и основи на жилищните сгради удължава живота както на покритията и декоративните елементи, така и на структурните елементи и предотвратява необходимостта от чести и драстични ремонти.

Хидроизолациите DEKO professional HydroProtect осигуряват 100% защита от вода и покриват евростандарт EN 14891. Продуктите взаимодействат отлично с лепилата и шпакловките от серията DEKO professional.

DekoDEKO professional HydroProtect Flex 

Високоеластична двукомпонентна хидроизолация на циментова основа, покриваща структурни пукнатини до 1,5 mm при температури до -20°С.

След полагане, DEKO professional HydroProtect Flex се превръща в еластична и сигурна хидроизолация, устойчива на хидростатично налягане до 1,5 bar (15 метра воден стълб) и с отлична устойчивост на UV лъчи.

Продуктът осигурява антикарбонизационна и киселинна защита за хоризонтални и вертикални бетонови повърхности.

Deko

За защита на тераси и екстериорни елементи е необходимо хидроизолацията да е гъвкава, за да поема температурните разширения без да се разрушава.

DekoDEKO professional HydroProtect 

Двукомпонентна, гъвкава хидроизолация на циментова основа, покриваща структурни пукнатини до 1,0 mm и устойчивост на хидростатично налягане до 1,5 bar (15 метра воден стълб).

Може да се полага на стари тераси, без да се разрушава съществуващата подова настилка (стари плочки, мозайка и други).

Отличава се с висока UV устойчивост и осигурява антикарбонизационна и киселинна защита за хоризонтални и вертикални бетонови повърхности.

Deko

Хидроизолациите се полагат без грунд върху бетоновата основа, а лепилата за плочки се нанасят директно върху хидроизолационния слой.

DekoDEKO professional HydroProtect MONO

Еднокомпонентна хидроизолация на циментова основа, която се смесва само с вода и образува разтвор за нанасяне с четка, валяк или маламашка. След изсъхване оформя твърдо защитно покритие, което се превръща в неразделна част от бетоновите основи.

DEKO professional HydroProtect MONO е одобрен продукт за контакт с питейна вода. Продуктът е устойчив на положително налягане на вода над 1,5 bar и отрицателно до 1 атмосфера, като реактивира кристализиращото си действие, за да се самовъзстанови при поява на нов източник на влага.

DEKO professional HydroProtect MONO е паропропусклив, с отлична адхезия към основата, за да осигури перманентна хидроизолация. Отговаря на изискванията на БДС EN 1504-2 и БДС EN 1504-9.

far

DEKO professional HydroProtect MONO еднокомпонентна хидроизолация е сертифицирана за контакт с питейна вода.

DekoDEKO professional Течна еднокомпонентна хидроизолационна мембрана

Междинен продукт между основата и финишния продукт за вътрешна и външна защита на вертикални или хоризонтални бетонни повърхности от действието на почвената влага, повърхностни или подпочвени води. Изключително непретенциозното нанасяне с валяк или четка го прави подходящ и за непрофесионална употреба, за защита на влажни помещения, басейни, сутерени и основи на сгради.

DEKO professional Течна еднокомпонентна хидроизолационна мембрана e ефективна хидроизолация на новостроящи се или стари зидове. Продуктът притежава  отлична атмосфероустойчивост – защитава повърхността от вредните атмосферни въздействия – вода, влага, температурни промени и др., както и висока паропропускливост, като създава микропорести покрития, осигуряващи “дишане” на стените.

Deko

DEKO professional Течна еднокомпонентна хидроизолационна мембрана (т.нар. „течна гума“) е изключително лесна за нанасяне в домашни условия.

Научете повече за хидроизолационните решенията с марка DEKO professional.

Повече за Оргахим АД и нашата дейност.

Вижте също...