DekoFix C2TE – флекс технология за лепене на голямоформатни плочи

В интериорния дизайн у нас все по голямо приложение намират широкоформатните гранитогресни плочи. Те създават както естетика, така и комфорт в помещението, в което се полагат. Тай като притежават голяма площ и малка дебелина, голямоформатните плочи трябва да бъдат полагани със специални продукти и инструменти. За да може плочите да залепнат перфектно и да останат така в продължение на години, без да се появят деформации, гарантирайки максимална надеждност, независимо от това къде се лепят, е препоръчително да се използват са флексови лепила за плочки.

Флексово лепило“ е синоним на качество, както и на продукт с високо технически показатели. Флексовото лепило, под бранда Deko Professional,  DekoFix C2TЕ е произведено по специална технология, със специфичен химичен състав и допълнителни добавки, което го отличава от стандартните конвенционални циментови лепила за плочки. DekoFix C2TЕ има свойството да поема различни деформации, без да се компроментира от ниско сцепление или напукване. Подходящо е да се използва за по-тежки и широкоформатни плочи или облицовки, като почти няма ограничения за местата и условията на употреба на продукта.

DekoFix C2TЕ флексово лепило съчетава в себе си отлични качествени показатели и дава гаранция за сигурност на отлична цена. Успешно може да се използва за лепене на плочка върху плочка, за открити тераси и балкони, за полагане на плочки в МОЛ-ове, вериги магазини, хотели, обществени сгради, тротоари подложени на замърсяване или високи температурни амплитуди. Подходящо е също  за лепене на изолационен материал на открито и закрито, като EPS, XPS, каменна вата, звукопоглъщащи панели и други. Продуктът се препоръчва и за полагане върху стари настилки, с което се спестява време и се създава удобство както за потребителя, така и за апликатора или майстора. С този продукт е лесно полагането и на плочки върху подово отопление и стоманобетон, като основното изискване е той да е отлежал.

Повече информация за DekoFix C2TЕ може да намерите тук.