pixel

Tytan Professional 60 Секунди вече има собствен продуктов уебсайт

Най-бързото универсално полиуретаново лепило Tytan Professional 60 Секунди е вече със собствен уебсайт. Там можете да откриете подробна техническа информация, ръководство за работа и области на приложение за продукта.

Tytan Professional 60 Секунди е универсално полиуретаново лепило с множество приложения в строителството, ремонта и декорацията. То изцяло замества стандартните монтажни лепила на база полимери, акрил или ратворители.

Благодарение на технологията Tytack лепилото Tytan Professional 60 Секунди осигурява бързо първоначално залепване и елиминиране на вторичната експанция за пяната.

Tytan Professional 60 Секунди е подходящо за залепване на метал, дърво, бетон, керамични тухли, естествен камък, EPS и XPS.

Основни приложения

ЗАЛЕПВАНЕ ГИПСОКАРТОН ИЛИ OSB ГИПСОВИ И EPS КОРНИЗИ И ЕЛЕМЕНТИ ЗИДАНЕ НА ПРЕГРАДНИ СТЕНИ
Благодарение на високия си добив Tytan 60 Секунди е подходящо за монтаж на строителни плоскости от OSB, гипсокартон, EPS, XPS и сандвич панели. Tytan 60 Секунди е правилния избор при монтиране на леки и тежки декоративни елементи от полистирен, гипс, дърво, PVC и други. Благодарение на бързото първоначално залепване не е небходимо придържане на монтирания детайл. Tytan 60 Секунди е решение за изключително здраво и силно залепване при изграждане на преградни стени. Подходящо за изграждане на стени от калибрирани материали за зидане като газобетон, керамични и бетонови тухли. Два часа след залепване стената е годна за измазване.
ПОДОВИ ПЕРВАЗИ И ПРОФИЛИ ПОДПРОЗОРЕЧНИ ДЪСКИ МОНТАЖ НА МЕТАЛНИ ПРОФИЛИ
Подови первази могат да бъдат лесно монтирани използвайки Tytan 60 Секунди . Първо се уверете, че повърхностите са подготвени, за да осигурите надеждно залепване. Използвайте Tytan 60 Секунди, за да залепите подпрозоречни дъски, произведени от всякакъв материал. Уверете се, че залепваните повърхности са равни. Следвайте инструкциите за подготовка на повърхността за здрава и трайна връзка. Лепилото може да се нанесе върху елемента или основата. Tytan 60 Секунди е подходящо за бърз и надежден монтаж на метални профили при изграждане на преградни стени и предстенни обшивки.
Разходни норми

За повече информация – Селена България.

Може да харесате още...