pixel

Декоративна фасадна мазилка ADDI за устойчиви фасади

ADDI

Кнауф България стартира кампания „Продукт на месец март“ – декоративна фасадна мазилка ADDI. По този повод предлагаме на Вашето внимание информация за продукта.

Фасадното решение за една сграда има съществено решение не само за нейната естетика, но основно за нейната енергоефективност, създаването на комфортен микроклимат в помещенията и дълъг живот на всички използвани строителни елементи. В търсене на най-подходящото решение е добре да се използват квалифицирани специалисти, които да ни консултират в избора на подходяща фасадна система и продукти за нейното изпълнение. Въпреки това окончателното решение прави инвеститора, независимо дали става въпрос за обществена сграда, жилищен комплекс или малък еднофамилен частен дом.

Един от най-важните компоненти, който при неправилен избор може да компрометира цялото решение или пък да бъде атрактивен финален акорд на сградата, е фасадната мазилка. Със своите цветове и структура, тя определя характера на сградата, може да я направи красива и уникална. Освен това обаче, фасадната мазилка е бронята, която десетилетия наред ще защитава топлоизолацията и стените от атмосферните влияния, влагата, различните видове замърсявания, микроорганизми и други проблеми.

ADDI

Защо да изберете ADDI – за устойчиви фасади?

Сред огромното многообразие от продукти, завършващи фасадните системи, декоративната фасадна мазилка ADDI е пример за най-висок клас съвременен екстериорен финиш, който придава устойчив цвят и характер на сградата. Съставът на мазилката се състои от дисперсна смола, силикон, специална смес от пълнители, вода, консерванти и пигменти.

Нейната обогатена формула постига уникално съчетание на свойства:
силиконова мазилка, обогатена с биоцид, който не позволява появата на мухъл;
– подходяща за използване както със системи с експандиран пенополистирол (ЕPS), така и с минерална вата;
– може да се полага върху всички видове контактни фасади, това я нарежда сред най-качествените и търсени мазилки на пазара;
– готова за употреба;
– притежава най-висок клас паропропускливост с обозначение V1;
– добавеният силикон осигурява висока степен на водоотблъскване;
– може да се нанася при условия с много голям температурен диапазон;
– предлага се в над 400 цветови нюанса.

ADDI

Декоративна фасадна мазилка ADDI дава възможност за изключително разнообразие в архитектурните решения на фасади и отделни фасадни елементи. Заради възможността да се полага върху всякакви видове контактни фасади, тя се нарежда сред най-качествените мазилки на пазара.

Референтен обект.

Модерният комплекс “Rainbow Residence” е съставен от 5 двуетажни редови къщи. Разположен е в околността на град Пловдив. В обекта е използвана декоративната фасадна мазилка ADDI.

При изграждането на едно красиво и комфортно жилище, като това на снимките, не можем да си позволим да заложим на некачествени или икономични материали, които в последствие могат да доведат до допълнителни проблеми. ADDI е готова за употреба мазилка, обогатена със силикон.

Предназначена е за системите контактни фасади с топлоизолационни плоскости от EPS или вата. Тя гарантира фасадата да има дълготраен красив външен вид.

Може да харесате още...