Röfix Kreativ – фасадни структури, вдъхновени от природата

RÖFIX KREATIV

Röfix Kreativ не е продуктова линия в класическия смисъл на думата, а широка гама от почти неограничени ефекти и декоративни повърхности за вън, в съответствие с творческата визия за фасада на проектанта. Разнообразните специални комбинации от Röfix продукти и различните методи на полагане, предлагат неизчерпаем набор от възможности, удовлетворяващи специфичните креативни потребности на клиента. Това ги прави изключително подходящи за проектирането на всички видове фасади, както и за приложение при топлоизолационните системи.

Да излезеш извън зададените строителни рамки, за да покриеш високите креативни стандарти – това е модерната архитектура. Благодарение на чисто физическия досег до повърхностите – релефни или фини, декорацията и структурите играят важна роля в съвременното творчество и така дори фасадите се превръщат в експресивни произведения на изкуството.

RÖFIX KREATIV

Новата линия Röfix Kreativ прави възможно изразяването чрез динамична структурна мазилка, постигайки желания ефект по фасадата и по други външните повърхности. Тясната граница между живопис и скулптура става ясно видима, създавайки усещането за триизмерност.

От класическите структури, драскани или влачени, до съвременните комбинации, при които се използва светлинния ефект на стъклото или метала, Röfix Kreativ решенията осигуряват гарантирано ефектно и напълно ефективно изпълнение в областта на външните фасади.

RÖFIX KREATIV

Сградата се превръща в нещо толкова специално, благодарение на фасада с послание и дух, която определено повлиява на околната архитектурна среда. Постигнатия ефект може да варира в зависимост от използваната техника на полагане или от майсторските умения на изпълнителя. Приложеният при структурирането и обработката на продуктите метод от линията Röfix Kreativ създава винаги уникален, смесен, но никога същия краен ефект. Това е характеристика, която подчертава уникалността на Röfix Kreativ и зависи от вида и начина на обработка. Ето защо, преди креативният майстор да започне работа по фасадата, се препоръчва да си направи пробни повърхности.

RÖFIX KREATIV

Всички процеси на обработка са възможни да се случат върху Röfix енергийное фективни фасадни системи с изолационни плочи от EPS или вата. Основна роля тук играят широката гама от зърнометрии и доказани качества на пастьозни или сухи завършващи мазилки като Röfix SiSi-Putz, Röfix DecorPutz, Röfix 713, които позволяват на архитекта, проектанта или на майстора да развихри въображението си. Богатият Röfix цветови каталог и иновативни разработки на бои и покрития допринасят за крайното внушение чрез играта на цветове и светлосенки.

RÖFIX KREATIV

Подготовката на основата също е важен фактор. Тя трябва да бъде суха, достатъчно добре втвърдила, чиста и обезпрашена, разномерна, да не е замръзнала, равна, достатъчно груба и здрава, както и без наличие на изцветявания и разделителни средства. Тук на помощ идват и техническите карти на продуктите на Röfix.

RÖFIX KREATIV RÖFIX KREATIV RÖFIX KREATIV RÖFIX KREATIV RÖFIX KREATIV RÖFIX KREATIV

Може да харесате още...