Декоративна градинска архитектура Bradstone от Semmelrock

За да се превърне градината в неповторимо кътче за релакс трябва да се предвидят не само озеленяването и настилките, но и всички декоративни детайли, които ще предадат уют и цялостно звучене. Semmelrock Stein+Design предлага цялостни решения за ландшафтно оформлениe, с които да реализирате творческите си идеи и да останете верни на индивидуалния си стил. Представяме на Вашето внимание, серията Bradstone, която предлага продукти с различна функционалност – плочи, декоративни бордюри, стъпала, системи за стени и огради. Еднаквата структура на повърхността ги прави естетически съвместими, а цялостният облик на градината е лесно постижим. Не се ограничавайте, бъдете креативни и създайте оригинални градински елементи или креативни акценти.

Създайте цветарници по Ваш вкус.

С елементите от системите за стени и огради Mauntain Block, Madoc, Milldale и Travero можете да изграждате широка гама от декорации с разнообразни форми и различно предназначение. Размерите на блоковете за изграждане и покривните плочи от сериите позволяват оформянето на интересни и разнообразни елементи в ниската градинска архитектура. Набразденият релеф се вписва в проекти с различна стилистика. Декоративните елементи могат да се съчетават с оформление в рустикален или класически стил, или като контрастен акцентен елемент в проекти с модерна стилистика.

Създайте мини оазис

Преливащите цветове са вдъхновени от естествените природни пейзажи. Крайната визия на истински каменен зид е гарантирана от меланжираните нюанси на сиво и жълто. Идеята за множество отделни камъни ще допълни очарованието на Вашия дом, градина или тераса.

Красота, качество и функционалност в едно

Системите за декоративно оформление на Semmelrock съчетават умело атрактивен дизайн с предимствата на бетонните изделия- високата устойчивост, лесна поддръжка и дълъг живот.

Повече идеи за дизайна на продуктовите серии Milldale, Madoc,Travero и Mountain Block може да научите от сайта на компанията www.semmelrock.bg и специализираната ни брошура “Bradstone- Креативни решения”.

Може да харесате още...