Декоративни бои и мазилки в банята – мисията възможна

Отдавна отмина времето, когато беше закон баните и мокрите помещения да са изцяло облицовани с плочки. Новите модерни тенденции все повече налагат комбиниране на различни видове облицовъчни материали, а защо не и водоустойчиви бои и мазилки. А когато декоративните покрития притежават нежен перлен оттенък или смели металикови отблясъци, изумителният краен резултат е гарантиран.

Италианските декоративни бои и мазилки с марка Adicolor впечатляват не само с уникалните си ефекти, но и с лекотата на нанасяне. Повечето продукти не изискват специални умения за работа с инструменти, а се нанасят бързо и лесно с четка, морска гъба или тампон от груб плат.

От началото на годината изтънчените интериорни покрития се предлагат от водещия български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали Теразид ЕООД. Каталогът от изискани крайни покрития Adicolor включва както добре познатите полирани мазилки от типа стуко венециано, така и релефни мазилки в античен стил и бои с изключително смели и модерни металикови ефекти.

Перлена декоративна боя SOGNI SK

SOGNI SK е модерна и елегантна професионална система за украса на стени.

Главното качество на това полупрозрачно крайно покритие е металиковият или призматичен ефект, който променя цвета в зависимост от ъгъла, под който се наблюдава, придавайки леко сияние на стенната повърхност.

SOGNI SK е високоустойчива миеща се боя, благодарение на което е подходяща за всички зони у дома.

Идеална е за обществени и места с натоварен трафик като хотели, училища, болници и офиси.

1 л SOGNI SK Ефект на шпакловка = 12-14 м².

Силиконова велатура VELÉ

VELÉ е силиконова паста за интериор и екстериор с патиниран восъчен ефект. Тази красива полировка на силиконова основа създава пъстра украса с нежен восъчен ефект и усещане за плаващи цветове. Лесно и забавно е да се нанася със специалната ръкавица Adicolor с прости кръгови движения. VELÉ има отлична покривност и е специално предназначена за стилно и елегантно завършване върху гипсови и циментови шпакловки, за да се получи устойчива на миене повърхност както за вътрешни, така и за външни стени.

1 л VELÉ Сребро и Злато = 15-20 м².

Силиконова велатура VELÉ СРЕБРО И ЗЛАТО

VELÉ СРЕБРО И ЗЛАТО е висококачествено лесно за нанасяне прозрачно покритие на силиконова основа със сребърни или златни отблясъци, които ще вдъхнат живот и дълбочина на всяка стена.

1 л VELÉ Сребро и Злато = 15-20 м².

Друг безспорен хит в декорацията на жилищата този сезон са смелите комбинации между старинни релефни мазилки и модерни металикови покрития.

Многообразието от декоративни ефекти, постижими лесно с мазилките от типа OLD FASHION и TRAVERTINUS, придават стил и уникалност на всеки интериор. Неизброими са възможните ефекти и комбинации от фризове и цветове на италианските мазилки Adicolor.

Декоративна мазилка TRAVERTINUS

Невероятният ефект на истинския травертин се постига лесно с тази висококачествена мазилка. TRAVERTINUS е сух продукт, подходящ за интериор и екстериор. Мазилката може да се остави в естествения й цвят или след изсъхване да бъде защитена и допълнително оцветена със силиконова велатура VELÉ.

TRAVERTINUS F: 1 л = 0,8-1,2 м².
TRAVERTINUS M: 1 л = 0,4-0,6 м².
Опаковки: 18 кг

Декоративно покритие DESIRÉ CHANTAL

Изисканост, красота и елегантност излъчват новите наситени цветни бази с перлено-металикови отблясъци, обогатени с фини сребърни микро гранули.

Цветовата гама от небесно синьо, прасковено, розово, зелено, сиво и цвят лавандула може да отговори на всеки вкус.

1 л = 15-18 м².
Опаковки: 1 л и 3 л.

Декоративно покритие MARMI&GRANITI

Изключително лесен за нанасяне продукт с мраморен ефект. Придава завладяващия ефект на луксозните естествени камъни като мрамор и гранит. Лесен и икономичен начин да постигнете невероятен финишен ефект.

Комплектът включва основен слой, декоративно покритие, финишно покритие за блясък и всички необходими инструменти за нанасянето на ефектната мраморна мазилка.

1 л = 5-6 м².
Опаковки: 1л и 2 л.

Металикова интериорна боя DESIRÉ LUXURY

Много елегантна и впечатляваща декоративна мазилка, която се нанася само на една ръка. DESIRÉ LUXURY ще подобри и оживи всяка стена, придавайки дълбочина и оригиналност със своите луксозни златни, сребърни или медни петна. Идеална е за всички видове помещения в класически или съвременен стил.

1 л = 10-12 м².
Опаковки: 1 л, 2 л и 4 л.

Напълно в духа на италианските традиции, в каталога на Adicolor присъстват добре познатите на всички полирани мазилки, тип стуко венециано. Мазилката на синтетична основа VENEXIAN FAUX и тази на варова основа MIZAAR се отличават с изключителна пластичност и лекота на работа. Майсторското изпълнение и нанасянето на последен слой от ваксата EASYWAX гарантират неповторим огледален ефект.

Полирана синтетична мазилка VENEXIAN Faux

Полирана мазилка на синтетична основа от най-високо качество. Тя е съвременното решение за пресъздаване на великолепието на класическата венецианската декоративна мазилка. Притежава много добра пластичност, създавайки ненадминати елегантност и стил.

1 л = 1,5-2,5 м².
Опаковки: 4 л и 12 л.

Полирана варова мазилка MIZAAR

Полирана мазилка на фина варова основа от най-високо качество. Тя е съвременното решение за пресъздаване на великолепието на класическата венецианската декоративна мазилка. Притежава много добра пластичност, създавайки ненадминати елегантност и стил. За постигане на пълен огледален ефект може да се нанесе вакса EASYWAX.

1 л = 1,2-2,0 м².
Опаковки: 4,6 л и 14 л.

Копринена декоративна мазилка VELI&VELLUTI

Много изтънчено декоративно покритие на водна основа с превъзходен златен и сребърен блясък, придаващ стил и елегантност. С поразителния си светлинен и „танцуващ” ефект VELI&VELLUTI придава усещане за мека коприна и скъпо кадифе.

1 л = 3-5 м².
Опаковки: 2 л и 4 л.

Повече информация за декоративните бои и мазилки на Adicolor, както и информационен филм за работа с продуктите може да намерите на българския сайт на марката www.adicolor.bg.

Ако желаете да получите отговори на ваши конкретни въпроси, свържете се с наш търговски представител и ние ще ви изпратим подробен каталог на италианските мазилки или демонстрационно DVD.