pixel

Дизайнерски под с ефект на бетонно покритие и калдъръм

Reddy

Reddy е една от водещите германски вериги за търговия на дребно с кухни, с 80 магазина в цяла Германия, както и в Холандия, Испания, Белгия и Австрия. Всеки клон е проектиран според регионалните обичаи, включително този в Айзенах, който съществува от 1995 г.

Визия на бетон и павета в шоурума

Новата сграда Reddy в Айзенах разполага с над 2200 м² използваема площ, включваща малък дърводелски цех, складова площ, социални зони, офис и помещения за архив. Шоурум от приблизително 1000 m²представя висококачествени кухни във всички стилове, подредени върху дизайнерски подове от Project Floors. Компанията Speckner Bodenbeläge от Вайблинген, която вече е проектирала няколко клона на Reddy, прави препоръката за подовата настилка. Плочките ST 941 с вид на бетон се съчетават добре с отворените тавани и създават модерна основа за изложените кухни. „Тук имаме големи площи и подът може да окаже впечатляващо въздействие. Покритието, имитиращо калдъръм, в някои от коридорите също има много автентичен вид благодарение на повърхностната структура“, казва Яник Спекнер от Speckner Bodenbeläge – за това е избрана плочката ST 751 от асортимента на Project Floors.

Reddy

“Ненапразно винаги с удоволствие препоръчваме продуктите на Project Floors. В допълнение към здравината и лесната поддръжка, които са особено важни при обзавеждането на магазини, визуалният ефект също е убедителен, а широката гама предлага подходящия декор за всяко помещение“, заключава Спекнер.

Може да харесате още...

Izolacii.eu