pixel

Домашните майстори вече ще разполагат с необходимата мощност

Акумулаторните електроинструменти Bosch с чип Syneon – интелигентно управление на използваната енергия.

– Оптимална мощност и максимална издръжливост за всеки проект;
– Интелигентно електронно управление за ниска консумация на енергия;
– С 85% повече работа с едно зареждане на батерията.

С акумулаторните електроинструменти на Бош всеки домашен майстор може да пробива, завива, реже и шлайфа с пълна мощност, докато батерията свърши.  Интелигентният чип  Syneon координира батерията, мотора и редуктора и осигурява перфектната мощност за всяко приложение. Феновете на „Направи си сам“ ще могат да работят по проектите си с оптимална сила при максимална издръжливост на батерията. Принципът на функциониране е подобен на човешкия организъм. И при вдигането на тежести, изискващо сила, и при маратонското бягане, за което е нужна издръжливост, тялото ни осигурява точната доза необходима енергия. Акумулаторните електроинструменти от Бош с чип Syneon идентифицират енергийните потребности и решават дали актуалната задача изисква повече сила или по-голяма скорост.

Така домашните майстори винаги разполагат с необходимата мощност, независимо дали пробиват или шлайфат. В резултат акумулаторните електроинструменти на Бош и пестят енергия, и работят по-дълго с едно зареждане. Акумулаторният ударно-пробивен винтоверт PSR 18 LI-2 може да направи с до 85% повече пробивания с едно зареждане на батерията от другите продукти от този клас.

Бърза готовност за продължителна работа с новите батерии и новото зарядно устройство

Акумулаторните 14,4- и 18-волтови електроинструменти Bosch стават още по-мощни с новите батерии от 2,5 Ah. Тези солидни компактни енергийни пакети с иновативна ергономична повърхност „Softgrip“ се сменят и включват лесно. Освен това, с тях инструментите работят с 25% по-дълго, отколкото с предишното поколение батерии, което ги прави идеални за мащабни проекти „направи си сам“. Ако акумулаторът се изтощи след продължителна употреба, новото зарядно устройство AL 1830 CV незабавно ще го възстанови. То зарежда батериите два пъти по-бързо от предшественика си и е с функция „готовност за работа“ – само след 40 минути инструментът е зареден на 80% и готов за употреба.

Новата батерия е съвместима с всички 14,4- и 18-волтови системи инструменти – от акумулаторния трион до ръчната прахосмукачка. Една батерия за всички ваши проекти!

Може да харесате още...