pixel

Фасадна мазилка ADDI на Кнауф – висококачествено решение за Вашата фасада

Кnauf

Фасадната мазилка е ключов елемент при изграждането и обновяването на екстериора на една сграда. Мазилката не само осигурява естетическа завършеност на фасадата, но и заема важна роля в защитата на сградата от вредни атмосферни влияния. За да осигури на клиентите си желания резултат на ремонта, Кнауф България разработи висококачествена фасадна мазилка ADDI, която се отличава с надеждност и изключителни характеристики.

Отличителни черти на декоративната външна силиконова мазилка ADDI на Кнауф:

Кnauf

1. Издръжливост и защита

Фасадната мазилка ADDI на Кнауф е специално разработена, за да осигурява дълготрайна защита на сградите от атмосферни влияния като влага, вятър и ултравиолетови лъчи. Това помага за предотвратяване на нежелани повреди и деградация на структурата на сградата.

2. Водоотблъскващи свойства

ADDI притежава отлични водоотблъскващи свойства, които гарантират, че повърхността на фасадата ще остане защитена от проникване на вода и влага. Това също спомага за поддържане на стабилността на топлоизолационните системи и предотвратява риска от образуване на петна и мухъл.

3. „Дишащи стени“

Фасадната мазилка ADDI има най-висок клас на паропропускливост – V1. Благодарение на това свойство, водните пари и излишния влажен въздух се изпаряват от вътрешността на сградата, предотвратявайки образуването на конденз и плесени в стената.

4. Устойчивост на  цветовете

Кнауф предлага широка гама от над 400 цветови нюанса за фасадната мазилка ADDI, постигнати чрез използването на неорганични пигменти. Неорганичните пигменти не се влияят от атмосферни условия, най-вече от UV лъчи, дъжд и сняг. Тяхното използване осигурява устойчивост на цвета на фасадната мазилка дълги години след нейното полагане. Това позволява на архитекти и собственици на сгради да изберат подходящия цвят на мазилката и да се радват на дълготрайност на резултата.

Кnauf

5. Съвместимост с контактни фасади

Фасадната мазилка ADDI може да се използва както със системи с експандиран пенополистирол (ЕPS), така и с каменна минерална вата. Заради възможността да се полага върху всякакви видове контактни фасади, тя се нарежда сред предпочитаните мазилки на пазара.

Фасадната мазилка ADDI на Кнауф е иновативно и надеждно решение за външните стени на сгради. Съчетавайки устойчивост, защитни свойства и съвместимост с контактни фасади, декоративната мазилка ADDI предоставя висококачествено покритие, което ще подобри външния вид и ще удължи живота на всяка сграда. С широка гама от цветови нюанси, ADDI позволява на всеки да създаде уникална и завършена фасада, отразяваща индивидуалния стил и вкус.

Както всички продукти на Knauf, фасадната мазилка ADDI е разработена съгласно ангажимента на компанията към качество и иновации, което я прави надежден избор за фасадни решения.

Научете повече за декоративната външна силиконова мазилка ADDI на Кнауф.

Може да харесате още...