pixel

Knauf OXXI – фасадна мазилка с голяма добавена стойност

Knauf

Завършващата фасадна мазилка Knauf OXXI е пастообразна полимерна фасадна мазилка, готова за употреба. Предназначена е за полагане на открито, за фасадни системи с топлоизолационни плоскости EPS. Състои се от дисперсионна смола без омекотители, с мраморни частици, специална смес от пълнители, вода, добавки, консерванти и пигменти. Предлага се в две структури – OXXI S (драскана структура) и OXXI R (влачена структура).

Knauf

Характеристики на мазилката Knauf OXXI:
– пастообразна завършваща фасадна мазилка по БДС EN 15824;
– готова за употреба;
– висока устойчивост на атмосферни влияния;
– устойчива на замърсяване;
– предназначена за външна употреба;
– може да се тонира според цветовия каталог на Кнауф.

Свойства на Knauf OXXI

Издръжливост и Устойчивост: Knauf OXXI е разработена със специална формула, която я прави изключително издръжлива на влага, топлина и всякакви атмосферни влияния. Това осигурява дълготрайна защита на фасадата на сградата.

Дишаща Технология: Фасадната мазилка позволява на стените да „дишат“, което предотвратява задържането на влага и подпомага регулацията на влажността в сградата. Това  е от ключово значение за средата на обитаване.

Лесна за Приложение: Специалната текстура и консистенция на мазилката я правят лесна за приложение. Това спестява време и труд при монтажа и гарантира равномерно покритие.

Knauf

Ползи от Knauf OXXI

Защита на Инвестицията: Използването на Knauf OXXI гарантира дълготрайна защита на фасадата в бъдеще.

Енергоспестяване: Knauf OXXI участва в топлоизолационни фасадни системи с плоскости EPS, които подобряват енергийната ефективност и намаляват разходите за отопление и охлаждане.

Атрактивен Външен Вид: С разнообразието от цветови възможности и структури, Knauf OXXI придава елегантен и модерен външен вид на всяка сграда.

Удовлетворение от Продукта: Ползването на висококачествени материали като Knauf OXXI осигурява удовлетворение от продукта, като подчертава стойността и качеството на сградата.

С Knauf OXXI може да се доверите на дълготрайност на резултата на фасадната изолация. Съчетавайки стил, издръжливост и функционалност, този продукт предоставя цялостно решение за всяка модерна сграда с топлоизолационни плоскости EPS, осигурявайки не само защита, но и естетика, които отговарят на високите стандарти на днешното строителство.

Повече информация за мазилката KnaufOXXI може да научите на официалния сайт на Кнауф България.

Може да харесате още...