pixel

Гласувайте в есенния етап на конкурса „Фасада на годината 2016“

Baumit

Видяхте ли как природата хубаво се е обагрила в златисти и вишнево-червени краски?  А видяхте ли участниците в етап Есен 2016 от „Фасада на годината“? И те са цветни като есенни листа – има жълти, кафяви, червени. Над сто почитатели на конкурса вече са гласували, за всички останали – седемте красиви сгради, претенденти за челните места тази есен, очакват вашите внимание и подкрепа, тук.

Подредени в различни категории фасадите се намират в Пловдив, Пазарджик, Варна и София и са изпълнени с материали на Баумит. Разгледайте ги, подкрепете своята есенна фасада фаворит с еднократно гласуване до 30.11.2016 г.!  Според регламента на състезанието първите три обекта от сезона се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината” 2016, където ще се надпреварват с победителите от етап Пролет, Лято и предстоящият – Зима.

Към момента на челните три места са класирани трите красавици:

Еднофамилна къща в гр. Плевен, ул. Райски кът 3.

Baumit

Инвеститор на къщата е г-н Веселин Василев, проектант ПРОконсулт, арх. Красимир Попов и изпълнител СИМОНБАУ ЕООД, използвал материалите Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие НанопорТоп К1,5.

Жилищна сграда „Coconut“ в гр. София, ул. Манастирска 12.

Baumit

С проектант Б1 Дизайн студио EOOД, арх. Светослав Бачев, инвеститор и изпълнител Инфинити Пропърти OOД, използвал материалите Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие НанопорТоп К1,5.
   
Хотел “Ландмарк Крийк”, гр. Пловдив, Гребен канал – Запад с инвеститор Марбро Ризортс EOOД.

Baumit

Проектант на сградата е Проарх ЕООД, арх. Едвард Христов, а изпълнител ГБС – Пловдив, избрал материалите Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликатТоп К1,5.

Ако искате да промените резултата, бъдете активни и гласувайте за любимата си сграда! Така не само й давате шанс да се класира за големия финал през март 2017 г., а някой от вас, гласувалите, може са спечели и награда в томболата на Баумит!

Баумит и седемте прекрасни есенни фасади ви очакват! Гласувайте!

Ако имате повече фаворити може да дадете израз на своето впечатление и тук:

Може да харесате още...