Идеи за градината през 2021 от Sеmmelrock

Semmelrock

Без значение дали планирате създаването на изцяло нов проект или желаете да реновирате градината, новият каталог на Semmelrock Stein+Design предлага широка гама от възможности. На страниците на “Идеи за градина” 2021 ще откриете както наложили се продуктови серии, така и нови предложения в унисон с актуалните тенденции в ландшафтния дизайн.

Интригуващ дизайн за всяко кътче в градината.

Независимо дали търсите решения за пътеките, алеите, зоната около басейна, барбекюто или подхода към дома, Semmelrock ще Ви предложи модерни цветове, формати и повърхности, подходящи за зоните с различна функционалност. С тях градината ще се превърне в още по-привлекателно място за релакс, общуване, а защо не и домашен офис на открито.

Екологични  решения.

Негативните последствия от климатичните промени са предпоставка Semmelrock да предлага устойчиви решения, опазващи микро-климата и гарантиращи високо качество на живот в градска среда. Semmelrock възприема необходимостта от продукти, създадени с цел „грижи за околната среда“, като запазват напр. естествената инфилтрация на дъждовните води. Решенията са предназначени за зони с различна функционалност, предлагат модерна визия и същевременно гарантират по-висок процент озеленяване.

Функционалност на пространството.

Системите за стени и огради предлагат възможности за организиране на пространството по нов начин. Създайте ограда, красиво ъгълче с клоц, подпорна стена или чешма. Добавете своя акцент.

Semmelrock

Хармонични съчетания.

Цялостните решения обаче изискват не само разнообразие от нови формати, структури и цветове, но и възможност за създаване на подходящи комбинации за естетическо единство на проектите. И този сезон продуктовото разнообразие на Semmelrock включва бордюри, палисади, кашпи и стъпала, които са подходящи за постигане на хармонични съчетания.

Още предложения за впечатляващ дизайн ще намерите в новото издание на “Идеи за градина” 2021 на сайта на Semmelrock.

Може да харесате още...