pixel

Система за двойни подове Prosupport Tube System

Prosupport Tube System

Prosupport Tube System е патентована система на Progress Profiles за регулируема, модулна система за външни двойни подове, която предоставя възможност за постигане на височина от 29 mm до 1000 mm. Съставена е от база, двустранна глава, акустична подложка, съединител и PVC тръба. Благодарение на двустранната глава може да се използва  самонивелираща или фиксирана система, която е изцяло съобразена с нуждите на проекта. Завършващите профили и аксесоарите допълват системата на Progress Profiles и спомагат за прецизирането дори на най-малките детайли. Prosupport Tube System е резултат от дългогодишни тестове и опитност от страна на италианската компания.

Prosupport Tube System

Пример за естетически и качествено завършен продукт е комбинацията на системата с екстериорни гранитогресни плочи. Крайният резултат е външен двоен под, който е подходящ за градини, тераси, зони около басейни и други.

Кратко представяне на Progress Profiles и гамата от продукти

Италианският производител Progress Profiles притежава повече от 32-годишна история, като непрестанно приема новите предизвикателства, високите изисквания на клиентите, както и техните нужди. Екипът на компанията е в съвършен синхрон с най-актуалните тенденции на пазара.

Progress Profiles предлага пълна гама висококачествени и ергономични системи, продукти и аксесоари, които предоставят ефективни и иновативни решения за проекти както в частния сектор, така и в обществения сектор. Системите на бранда са проектирани и изпълнени по начин, който задоволява дори най-специфичните изисквания и нужди. Всеки продукт е създаден съгласно най-строгите стандарти и е преминал редица тестове, за да гарантира безупречното си качество.

Част от продуктовата гама на Progress Profiles са преходните лайсни и ръбохранители, както и профилите, които предоставят професионални решения за най-малките детайли. Профилите могат да бъдат в различни размери, форми, цветове и финиши. Използват се за стени, за под, за стъпала, за тераси и други.

Къде може да откриете продуктовата гама на Progress Profiles?

Оторизиран дистрибутор на Progress Profiles за България е компанията Conforma, която е специализирала дейността си в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с premium продукти като HPL плоскости FunderMax, алуминиеви композитни панели Alpolic, широкоформатен гранитогрес Laminam, алуминиева архитектурна ламарина Euramax, фиброциментови плоскости Silbonit, облицовъчни клинкерни тухли и други.

Може да харесате още...

Izolacii.eu