pixel

Инструментите на YTONG и Multipor – на един клик разстояние

Ytong Multipor

Инструментите на YTONG и Multipor – на един клик разстояние на shop.ytong.bg

От днес закупуването на инструменти YTONG и Multipor става още по-бързо и лесно чрез новия онлайн магазин на Ксела Българияshop.ytong.bg . Сайтът предоставя възможността на един клик разстояние майстори и професионални строители да се снабдят с качествени инструменти, произведени специално за работа със зидарските блокчета YTONG и минералните топлоизолационни плочи Multipor.

Ytong

Онлайн магазинът предлага богат асортимент, който покрива всякакви нужди, свързани със зидане, ремонт или поставяне на изолация с продуктите на фирмата. Майсторите могат да намерят всичко от тристранен прав ъгъл и ренде, през гумен чук и бъркалка за лепило, до спирален дюбел и стоманен анкер за изолация. Инструментите, предлагани на сайта, са създадени специално за работа с YTONG и Multipor. С тях всеки ще може да извършва работата си възможно най-качествено, бързо и професионално с оглед на спецификите на отделните материали. Освен инструменти, в магазина могат да се намерят също работна екипировка, лепила и крепежни елементи.

До края на годината за всяка поръчка на стойност над 50 лв. доставката е безплатна.

Широко известен е фактът, че благодарение на ниското тегло, големи размери и лесна обработваемост, зидането с YTONG е лесно и бързо. Важен момент от качествената работа обаче е и ползването на правилните инструменти.

Блокчетата са предпочитани най-вече заради неоспоримите си качества като якост, енергоефективност, пожароустойчивост, шумоизолация и разбира се – топлоизолация. Не на последно място, те са високо ценени заради тяхната мултифункционалност и възможност за множество приложения – от строителство до изграждане на интериорни решения.

С топлоизолационните плочи Multipor се работи също така безпроблемно и са подходящи както за вътрешна и за външна топлоизолация, така и за изолация на тавани. Иновативният продукт е устойчив на натиск, паропропусклив е, не съдържа фибри и е негорим. Добрите изолациони качества на плочите допринасят съществено за намаляването на разходи за отопление и охлаждане.

Инвестицията в качествени материали и помощни средства в строителството винаги се отплаща в дългосрочен план и прави работата на майстора още по-качествена и оценена от клиента.

 

Може да харесате още...