Интелигентни решения от Semmelrock

Semmelrock

Съчетавайки функционалност, издръжливост и стил фамилията Земелрок обединява широка гама от продукти с различни размери, дизайнерски повърхности и цветове. Семейството на продуктите с интегрирана система Einstein® се увеличава всяка година, като резултат от усилията ни да задоволим нуждите на всеки обект с най-подходящото решение, но и в унисон с водещите модни тененции. Този сезон новите продукти с интегрирана система за заключване Einstein са с формати 120x80x10, 120x40x10, 75x25x8 и 50x10x8 cm. С тях се разширява обхвата от интелигентни решения за проекти с различна функционалност от площади, жилищни комплекси, търговски центрове, паркове, хотелски комплекси, в които се търси едновременно устойчивост на интензивно натоварване и креативни решения за индивидуален дизайн.

Хармония между функционалност и стилистика

Semmelrock

Чертежът илюстрира разнообразието от формати с вградена система Еinstein® в продуктовата гама на компанията.

От най-малкия представител на фамилията – настилките с размер 20×10, до най-големия размер плочи – 120×80, цялата фамилия Еinstein® гарантира на професионалистите свобода в проектирането на външни пространства, без да се прави компромис с високите изисквания на тяхната функционалност. Оригиналният ефект, който създава растера, може да се постигне с лекота с богатството от формати с вградена система Einstein®. Този своеобразен творчески почерк на проектанта, гарантиращ оригинална атмосфера на съответната зона, без да противоречи на идеята за цялостна стилистика, може да бъде изцяло запазен с продуктите от фамилията Еinstein®.

Semmelrock

Експлозия от повърхности и цветове

Дългогодишният опит на Земелрок в производството и доставките на цялостни решения за външни пространства, стои в основата на концепцията за развитие на фамилията Einstein® с различни структури на повърхността и цветове. През годините екипът на Земелрок разработва богата палитра от впечатляващи повърхности и цветове за реализиране на индивидуалани проекти.

Semmelrock

Semmelrock

Фамилията Einstein® предлага съвършен баланс между формати и повърхности. Независимо дали в проекта се търси визуална дълбочина с композиция от нетрадиционни повърхности и микс от цветове, или усещане за непреходна елегантност, резултат от монохромните цветове на класическата бетонна повърхност, продуктите със система Einstein® отговарят и на най-високите изисквания на урбанизираните пространства за функционалност и модерно звучене.

Semmelrock

Уникалното допълнение към фамилията Einstein® – ARTE сегментен паваж

И през този сезон Земелрок не изоставя почитателите на винтидж визията в оформлението на ландшафтните пространства. Компанията допълни колекцията ARTE сегментен паваж 10 с нова алтернатива за проекти, където настилката не е подложена на интензивен автомобилен или тежкотоварен трафик. Разбира се, новото поколение ARTE 8 е оптимизиран вариант, който предлага същия модерен дизайн и предмиствата на вградената фиксираща и свързваща система Еinstein®. Дългият експлоатационен живот на настланата повърхност и сигурността срещу разместване превръща двете дебелини 8 и 10 cm в подходящо решение както за големи обществени и индустриални площи, подложени на автомобилни натоварвания и тежкотоварен трафик, така и за зоните около Вашия дом или офис сграда.

Богатата цветова гама на ARTE изцяло кореспондира с цветовете и повърхностите на останалите настилки и плочи от фамилията Einstein®. В съчетание или използван по отделно, ARTE сегментен паваж лесно ще придадe естестетическа наслада на погледа и е подходящо допълнение към проекти с модерен, класически или кънтри стил.

Semmelrock Semmelrock

За повече информация, относно ексклузивните формати, впечатляващите повърхности и оригинални цветове на фамилията Еinstein®, се обърнете към професионалистите от търговския екип на Земелрок.