pixel

Кабинетът спря обществени поръчки във Варна

Спрени са няколко големи обществени поръчки за благоустройството на Варнa, съобщи министърът на финансите Владислав Горанов.

Правителството вчера спря още няколко големи обществени поръчки, след като преди дни прекрати процедурите за АМ “Хемус”. Една от спрените поръчки е на МВР за изработка на нови лични документи.

Министър Владислав Горанов съобщи, че са спрени и “големи поръчки на община Варна”, като посочи курортния комплекс “Златни пясъци”.

Към момента единствените две обществени поръчки, касаещи курорта, са тези за “Инженеринг – Реконструкция, модернизация и разширение на ПСОВ – кк Златни пясъци” и за частично изграждане, реконструкция/рехабилитация на канализационна мрежа в местността Ален мак край комплекса, съобщава “Дневник“.

Първата поръчка е разделена на две части и е на обща стойност 24 487 642.4 лв. Подадените документи бяха отворен на 29 януари т.г., но информация за участниците не е съобщена.

Стойността на втората поръчка е 2 837 467.85 лв. без ДДС, като датата за отваряне на подадените оферти беше 2 февруари т.г. Официалното публикуване на информация за участниците в наддаването е забавено.

 

Може да харесате още...