Керемидите на Braas са продуктов шампион за 2018 г.

Ruby 13V

Керемидата Ruby 13V на немската компания Braas е отличена като шампион в категорията за покривни покрития от най-голямата немска рейтингова компания ServiceValue GmbH. Голямото доверие на клиентите в качеството на тези керемиди вече е потвърдено, като производителят на покривната система се е преборил с конкуренцията на петима други доставчици. Продуктовите шампиони са инициатива на кьолнската компания ServiceValue GmbH и всекидневника Die Welt. Широкото проучване сред клиентите за удовлетворението им от продуктите е най-голямото в Германия. Проучването събира над 800 000 мнения на клиенти за 2246 фирми от 179 индустрии.

Ruby 13V

Предлагани в много различни форми, цветове и функции, както и повърхности и материали, тези керемиди украсяват различни местни покриви и очевидно убеждават клиентите на компанията с добрите си качества. Наред с другите преимущества, ноу-хауто на Braаs може да се види и при добива на суровини и производство – във време на все по-скъпа енергия и нарастващо екологично съзнание, съвременната технология на производство става фактор за успех. Така глинените керемиди на фирмата вече се изпичат само при около 1000°C, докато други производители се нуждаят за този процес от 300°C повече температура, съответно и повече енергия за производство. Местните суровини създават продукт, който има особен чар и излъчва топлина и сигурност.

Ruby 13V

Убедена в качеството на продукцията си, компанията предлага 30-годишна гаранция за продукта и десетгодишна ограничена гаранция за устойчивост на замръзване на всички керемиди. Керемидата Rubin 13V съчетава традиция и красота с модерна техника за монтаж, която значително опростява процеса за полагане и оптимизира покривното покритие.

За повече информация: Braas

Вижте също...