Klöber представи нови предпазни платнища за покрива

Klöber 1

Климатичните условия често подлагат на изпитание ангажираните със строителни дейности на открито професионалисти. Специално за тях немската компания Klöber, специалист в предлагането на професионални аксесоари за покрива, представи наскоро в Щутгарт своите нови защитни покривала Sepa Profi. С тяхна помощ бързо могат да бъдат предпазени покривните пространства по време на планирани строителни дейности или в случай на аварийни ситуации.

Устойчивите на ултравиолетови лъчи и подсилени с решетка платнища могат да бъдат поръчвани в най-различни размери. Продуктите са изключително дълготрайни съгласно информацията на производителя, така че могат да бъдат използвани многократно за разлика от конвенционалните строителни покривала.

По-специален пример в този сегмент на Klöber представлява широкоформатното професионално аварийно покривало Sepa Profi с ленти за поставяне с помощта на кран. Благодарение на опцията за използване на кран за монтажа отпада необходимостта от опасно катерене върху покрива в случай на авария след ураганен вятър или по време на дейности по препокриване. Понастоящем аварийните покривала се предлагат в размери 12 x 15 m, 15 x 16 m и 16 x 16 m.

Вижте също...