pixel

Комплект против плесен и мухъл

muhal

Навсякъде, където топлият въздух се среща със студена стена, влагата се отлага като конденз и създава идеални условия за поява на мухъл. Следователно ъглите на помещенията към външните стени са местата, най-податливи на растеж на плесени. Мухълът често се появява незабелязано зад шкафове и други мебели и може да предизвика много заболявания, от алергии до астма. Ремонтът често отнема много време и средства, да не говорим за неудобствата, които причинява.

Предотвратяване растежа на плесени

Независимо дали кондензът се събира по стените заради студени места (топлинни мостове) или от ежедневни дейности като душ, готвене или сушене на дрехи, с V4heat Anti-Mould Kit можете лесно да предотвратите поне растежа на плесени.

muhal

Нагревателната тъкан лесно се поставя върху застрашените или вече засегнати участъци и по-късно става напълно невидима. Това става без особени усилия и без да са необходими умения за работа с електричество.

Нагревателна тъкан на основата на фибростъкло срещу плесен

Основата на комплекта против плесен е нагревателна тъкан на основата на фибростъкло със специален слой, съдържащ въглерод. Той се свързва с  контролното устройство “Wallbox” чрез предварително сглобени щепселни връзки. След това просто включвате щепсела в контакта и контролното устройство се задейства. Благодарение на решението “plug-and-play”, захранването може да бъде свързано лесно и безопасно.

muhal

Сензорът поддържа температурата на повърхността на стената в диапазон, който ефективно предотвратява събирането на конденз. Така спорите на мухъл са лишени от всякаква хранителна основа.

Може да харесате още...

Izolacii.eu