pixel

Коя е най-красивата фасада?

Baumit

За 16-ти път Баумит търси най-красивата фасада в конкурса „Фасада на годината“ 2020-2021.  Всички обекти са представени в страницата на конкурса и очакват оценката на публиката и на професионалното жури.

Ще бъдат оценени 75 обекта, разделени в шест категории. През периода от 1 до 30 ноември 2021 г. посетилите сайта на конкурса ще могат да избират на своите фаворити и да гласуват за тях, като им дадат от 1 до 5 точки (1 е най-малката оценка, а 5 е най-високата). Призьорите във всяка категория ще получат грамота за „Фаворит на публиката“.

В същото време професионално жури, съставено от водещи архитекти в различните региони на страната, ще оцени и определи кои обекти ще представят България в международния конкурс Life Challenge 2022 и ще раздаде награди на фасадите, съчетали по най-добрия начин творческото виждане на архитекта с качеството на материалите и професионализма при изпълнението.

За настоящия конкурс журито е в състав:

Председател – арх. Димитър Ахрянов – главен архитект на Община Пловдив

Членове:
– Арх. Атанас Танков – управител на Танков архитекти ООД;
– Арх. Габриела Джамбазова – управител на Арт Ню Вижън ООД;
– Арх. Димтър Стоев – главен архитект Община Минерални бани;
– Арх. Ивайло Кирилов – управител на Студио Каса ООД;
– Арх. Мартин Шекеров – проектант Шекеров ЕООД;
– Арх. Стефан Гевренов – управител на Студио Мото ООД;
– Г-н Николай Бъчваров – управител на Баумит България ЕООД.

Победителите в конкурса „Фасада на годината“ 2020-2021 ще оповестим публично през месец декември. Нека най-красивата фасада победи!

Може да харесате още...

Izolacii.eu