pixel

Лакирани дъски, устойчиви на суха и влажна топлина

EGGER

PerfectSense Feelwood на EGGER съчетава свойствата на най-висококачествените продукти на компанията: матовата, кадифено топла повърхност на PerfectSense Matt и усещането за истинско дърво. Автентичният вид и естественост се постигат чрез текстурата, синхронизирана с изображението на декора. Специално свойство намалява отпечатъците от пръсти по повърхността и свежда до минимум усилията за почистване. Матовият лак със своите устойчиви свойства прави лакираните плоскости PerfectSense Feelwood подходящи за всички вертикални приложения. Продуктът наистина намира приложение в бани и кухни, където повърхностите трябва да издържат на суха и влажна топлина.

EGGER

Повърхността е устойчива на много почиствания и има антибактериални свойства съгласно ISO 22196 (= JIS Z 2801). PerfectSense Feelwood е иновативен продукт, спечелил вече две награди – Red Dot: Продуктов дизайн 2021 и Германските награди за иновации 2021 г.

Благодарение на сърцевината си от Eurospan, PerfectSense Feelwood могат да бъдат рециклирани в края на техния живот и използвани за производството на нови плоскости Eurospan.

Снимки: EGGER

Може да харесате още...