pixel

Здравословно разнообразие от цветове

Krautol

Като се има предвид колко голяма част от живота си прекарваме на закрито, едва ли е изненадващо, че терминът „здравословен начин на живот“ е толкова важен. Когато избирате строителни материали за ремонт и обновяване, е препоръчително да използвате безвредни продукти.

Когато става въпрос за интериорни бои, Krautol разполага с широко гама от продукти с добри технологични свойства и без ненужни вредни вещества. Добър пример за това са боите от премиум клас, които не съдържат консерванти, имат висока покривна способност, устойчиви са на мокро триене, еластични са и са тествани от TÜV и препоръчани от Германската асоциация за помощ при заболявания на кожата и алергии. Силикатната интериорна боя Krautol Silikat BIO IN е предназначена за минерални повърхности. Естествената алкалност има защитен ефект срещу мухъл, а боята е подходяща и за повърхности с варовикови и глинени мазилки. Krautol Easy Rapid е универсална интериорна боя 2 в 1 с интегриран грунд и патентована формула, тествана от TÜV.

Krautol

Здравословен вътрешен микроклимат

Продуктите са тествани, оценени и одобрени съгласно строгите критерии на института Sentinel Haus, заявяват от Krautol. Те са покрили строгите критерии за изпитване на Комитета за оценка на строителните продукти по отношение на здравето (AgBB), не съдържат консерванти и са подходящи за хора, страдащи от алергии.

Според Krautol компанията е единственият производител, който досега е тествал системата Smooth Wall по критериите на AgBB. Предимствата са очевидни: от основата до финалния слой цялата система отговаря на строгите критерии за изпитване. Това означава, че строителят може да бъде сигурен, че стените не само изглеждат визуално красиви, но и че емисиите са сведени до минимум.

Снимки: Krautol

Може да харесате още...