pixel

Материали за модерна декинг система за тераси

Osmo

Компанията Osmo предлага нова система за настилки Cewo-Deck, която съчетава дървени дъски и керамични плочки. Това позволява терасата да се раздели визуално на различни зони и да се избере подходящата основа за предвидената употреба.

Дизайнът на терасите става все по-индивидуален и отразява стила на цялата къща. Дали светло дърво със сиви керамични плочки или тъмни дъски с цветово хармониращи плочки в графит – благодарение на новата система Cewo-Deck личният стил може лесно да се реализира и на открито.

Комбинацията от материали позволява отделните зони на терасата да бъдат подчертани и оптически отделени една от друга. Под къта за почивка например има дюшеме, което топли краката и излъчва уют, докато грилът застава идеално върху плочките.

Osmo

Комбинацията от дървени и керамични настилки създава особено модерна атмосфера. В същото време плочките за тераси Cewo-Deck, които се произвеждат в Германия, са устойчиви на UV лъчи и замръзване и имат висока устойчивост на хлъзгане (R11/B). Според Osmo те са устойчиви на киселини и пътна сол и имат много висока якост на счупване.

Новата декинг система за тераси предлага и голямо разнообразие от дизайни – декинг дъските Osmo могат да се комбинират с керамични плочки в девет цвята и два размера. По този начин е възможен подходящ монтаж за всеки размер и индивидуално  оформление на терасата. В същото време Cewo-Deck обещава високо ниво на гъвкавост, тъй като подструктурата, изработена от издръжлив, устойчив на атмосферни влияния алуминий – веднъж монтирана – формира основата за многофункционален дизайн на терасата, който може да се адаптира към текущите изисквания дори години по късно.

Снимки: Osmo

Може да харесате още...

Izolacii.eu