pixel

Модерен дизайн със системни решения от Semmelrock

semmelrock

Осветлението на пространствата около алеите или зелените площи придава деликатна атмосфера, а интелигентно проектираното осветление на различните зони увеличава усещането за сигурност и уют. Екипът на Semmelrock разбира потребността от уникален подход към всяка зона, затова предлага системи за външно осветление с разнообразен дизайн. Вградената светлина в настилката, бордюра или стъпалата може да бъде част от общата концепция за осветяване в градината или да се използва самостоятелно. Благодарение на насочващата светлина едновременно маркирате разположението на отделните зони и осигурявате комфортно придвижване в градината.

Ако търсите възможност да оптимизирате разходите за градинско осветление може да обмислите предимствата на насочващото LED осветление в най-оживените артерии – входа на дома, подхода към гаража или алеите. Монтирани в настилката моделите Outdoor Extreme Link и Outdoor Pro ще поставят акцент върху местопоположението на стъпалата, площадките или плочопътеките. Благодарение на “plug&play” технологията и допълнителните аксесоари, осветителните тела могат да се свързват по между си, за да удовлетворят търсенето на решения за площи с различно предназначение и размери.

semmelrock semmelrock

Внесете луксозно излъчване с алуминиевите бордюри с уникален Semmelrock дизайн и възможност за вграждане на LED осветление. В съчетание с LED осветлението, бордюрът ще отдели зелените части от алеите и ще улесни достъпа до барбекю зоната, басейна или гаража през нощта.

semmelrock semmelrock

Използвайте следващото ни предложение, за да създадете впечатляващ акцент с помощта на екстериорното осветление. Гъвкавата LED осветителна лента е практично решение, с което може да осветите зоната около басейна, стъпалата, перголите, фонтана, езерото, кладенеца или беседката. Във вариант, че изберете цветна RGB светлина за зоната около басейна може да създадете декоративно оформление с потенциал да се превърне в атрактивна парти зона през лятото.

semmelrock semmelrock semmelrock

Вижте актуалните промоционални предложения на LED осветителни системи Outdoor Pro, Outoor Extreme Link и алуминиевия бордюр с възможност за вграждане на LED осветление на нашия уебсайт.

Може да харесате още...