Модерен избор, основан на традициите с микроциментовите покрития на Isomat (ВИДЕО)

Микроциментовите покрития придават брилянтен и неповторим краен декоративен ефект върху интериорните и екстериорни повърхности. Те лесно могат да бъдат полагани на площи с всякакви размери – малки и големи, върху подове, стени, стълби, рафтове, кухненски плотове, умивалници, вани, душове, камини, дори върху специални конструкции и мебели. Барбекюта, фонтани, веранди, места за сядане на открито и басейни могат да бъдат забележително оформени във вид, който наистина ще ви вдъхнови.

ISOMAT използва своя опит и експертиза за създаване на микроциментови материали с висока устойчивост, дълготрайност и хидроизолационни свойства, които могат да се полагат като декоративни покрития върху стени, подове и тавани. Микроциментът е популярен сред архитекти и дизайнери, които търсят устойчиво покритие с модерен завършек, често имитиращ полиран бетон. Декоративните микроциментови покрития предлагат възможност за създаване на приветливи пространства с монолитен и разнообразен геометричен вид с меки текстури, както и мраморен краен ефект.

Отличителните характеристики на декоративните микроциментови покрития на ISOMAT са:

Индивидуален външен вид
Естетичен, стилен и монолитен външен вид. Индивидуално покритие, предлагащо изключително широк спектър от различни желани резултати.

Текстури
По време на полагането, могат да бъдат създадени разнообразни текстури, а за получаване на крайна противохлъзгаща повърхност, може да се добави кварцов пясък в запечатващото лаково покритие.

Водоустойчивост
Покритието може да стане водоустойчиво, когато последния слой е запечатан с прозрачна полиуретанова хидроизолация. Използват се в зони с висока влажност, като кухни, бани, външни пространства, басейни и др.

Адаптивност
Може да се полагат върху всяка повърхност, без да е необходимо да се отстранява съществуващото покритие, независимо дали е от камък, бетон, плочки и др. Подходящи за подово отопление.

Дълготрайност
Имат висока якост, дълготрайност и устойчивост на външни агресии. Притежават силата и твърдостта на бетона.

Отлична адхезия
Може да се полагат върху почти всяка повърхност: бетон, цимент, камък, метал, стъкло, мазилка, дърво, гипсокартон, пластмаса, хоросан, керамика, теракот и др.

Цветово разнообразие
Предлагат се в широка гама от налични цветови комбинации, а също така може да се персонализират според всеки индивидуален вкус за създаване на неограничени цветови решения.

Тънкослоен материал
Полагат се на малка дебелина. Идеалното решение при обновяване и реновиране, тъй като се нанасят на тънки слоеве.

Лесна поддръжка
Лесна за почистване повърхност с мек сапун и вода. Материал, устойчив на петна и течности.

В зависимост от приложения краен ефект, микроциментовите покрития могат да гарантират, че всеки работен проект има свой собствен уникален стил, който подчертава качеството на подовата настилка и покритието на стените. Това са много пластични материали, с които лесно могат да бъдат оформени уникални комбинации от текстури, шарки и цветове, които ще осигурят дизайн с единствена по рода си елегантност. Избирайки цветовите комбинации и ефекта на завършване, крайният резултат може напълно да бъде адаптиран към разнообразните индивидуални предпочитания, като по този начин се осигурява уникален, естетичен и високо персонализиран краен декоративен стил.

Дълбоко вкоренени в средиземноморската архитектура, микроциментовите продукти продължават да се усъвършенстват и играят водеща роля в модерното строителство. Ето защо ISOMAT е разработила широка продуктова гама от декоративни покрития, имащи за цел да осигурят устойчиви решения, дори при най-взискателните приложения. Микроциментовите продукти на ISOMAT осигуряват дълготраен, високо естетичен и индивидуален резултат, отлична водоустойчивост, а също така много висока износоустойчивост на крайното покритие върху повърхностите.

Durocret Deco Flex

Флексова полимерна микроциментова смес с фибри. Подходящо за вътрешно и външно приложение. Използва се като декоративно покритие върху подове, стени, стълбища и т.н. Подходящо за места където се изисква висока еластичност, като гипсокартон или циментови плоскости, подове със системи за подово отопление и др. Не се нуждае от допълнително усилване с полимерни добавки. DUROCRET-DECO FLEX се предлага в 6 готови цвята (бял, сив, светло сив, светла охра, мока, крокус). Също така може да се оцветява с висококачествени неорганични пигменти DECO COLOR.

Вижте цветовия каталог.

Durocret-Deco Finish

Полимерна микроциментова смес с фина зърнометрия. Образува гладка крайна повърхност. Притежава много добра водонепропускливост и адхезия към основата. Полага се на малка дебелина (1-3 mm), като крайно покритие върху циментови основи на различни места, като стълбища, подове, стени и за специални конструкции, като умивалници, вани, душове и т.н. DUROCRET-DECO FINISH се предлага в 6 готови цвята (бял, сив, светло сив, светла охра, мока, крокус). Също така може да се оцветява с висококачествени неорганични пигменти DECO COLOR.

Isomat Acryl Deco

Пастообразно готово за употреба бяло или цветно акрилно покритие. Има висока еластичност и устойчивост на механични натоварвания и износване. Подходящ за полагане вътрешно и външно на места, където се изисква висока еластичност: основи от гипсокартон, подове със системи за подово отопление и т.н. ISOMAT ACRYL DECO се предлага в бял и избрани цветове по ISOMAT COLOR SYSTEM.

Durocret-Deco Epoxy

Трикомпонентно цименто-епоксидно покритие с високи механични якости и износоустойчивост. Образува гладка крайна повърхност със специален естетически вид, подходящо за вътрешно и външно приложение върху стени и подове. DUROCRET-DECO EPOXY се предлага в бял и сив цвят.

Isomat Deco Color

Висококачествени неорганични пигменти за оцветяване на циментови разтвори и бетон. Също така, може да се добавят към циментови смеси DUROCRET-DECO, DUROCRET-DECO FLEX, DUROCRET-DECO FINISH, за образуване на различни крайни цветове. Различните пигменти може да се комбинират по между си. Съществуват 96 различни цветни комбинации, ориентировъчно препоръчани и представени в DUROCRET DECO COLOR SYSTEM, с възможни за образуване много повече потенциални цветове.

Полагане на микроциментови покрития върху стени:

Полагане на микроциментови покрития върху подове:

Полагане на микроциментови покрития върху стълби:

Вдъхновени от вашето въображение и личен вкус, може да създадете уникален индивидуален стил, например във вашата баня, комбинирайки декоративни микроциментови системи с различни модели цветна керамика, каменни декоративни покрития или декоративни елементи от мозайка, стъкло или дърво.

Полагането на микроциментови покрития изисква специални умения и опит. Ангажирането на специализиран екип от апликатори е най-съществения фактор за отличен естетичен и функционален резултат. ISOMAT може да препоръча професионално обучени и сертифицирани апликатори за осигуряване на безопасен и висококачествен краен резултат.