Модерна система за оформяне на подове, стени и тавани

PANDOMO

Ardex и техният Pandomo®-партньор, фирма Специализирани подови покрития, представят модерна система за оформяне на подове, стени и тавани, която Ви предоставя всички възможности за индивидуални архитектурни решения. Тя се реализира в разнообразни структури с избраните цветове за постигане на уникални ефекти в дизайна.

Полирана или гланцирана, матирана или релефна – повърхностите на Pandomo®  стена и Pandomo®  под постигат различни оптични ефекти, с които се акцентира и се получава желаното въздействие. Таванът може да се изпълни от същия продукт, от който са стената и пода, с което единството се допълва.

PANDOMO

Импрегнираната повърхност на продукта е отворена на дифузия и позволява преработване по всяко време.

PANDOMO

Чистата минерална основа, намаленото свиване и антистатичността са само част от техническите предимства на системата.

Pandomo®  е висококачествена и неповторима система на база цимент-полимери.

Pandomo® втвърдява и изсъхва бързо, без вътрешни напрежения и пукнатини.

Pandomo®  има характера на голямоформатни каменни плочи без фуги.

Pandomo® е лесна за изпълнение и поддръжка, с изключителна адхезия и висока якост

Pandomo®  притежава свойствата на висококачествен паркет или естествен камък

Pandomo® се обработва бързо и лесно от професионалисти. Партньорът – фирма Специализирани подови покрития разполага с екип от обучени специалисти, които да изпълнят голямо многообразие от структури и постигане на всеки желан цвят.

Това е бъдещето: големи повърхости, акценти, без ограничения на цветове и структури.

Pandomo® Terrazzo в своите разновидности е модерна система за дизайн, едно елегантно изпълнение на настилката с класическа Terrazzo оптика.

Pandomo® TerrazzoBasic е идеалният избор за бързо използваеми минерални декоративни подове. За много бърза творческа работа. Pandomo® TerrazzoBasic е изгодна алтернатива в сравнение с традиционните  Terrazzo-техники. Дебелина на слоя от 25 mm.

PANDOMO

Една идея по-фино.

Pandomo® TerrazzoMicro предлага още един аспект на дизайна с Terrazzo оптика. Големината на камъчетата тук е значително по-фина. Въздействието е хомогенно, спокойно и може би една нотка по-класно. Акцентите са дискретни, а типичният характер се запазва. Дебелина на слоя от 11 mm

Pandomo® TerrazzoPlus съчетава големите предимства на класическия Terrazzo-под като елегантност, екстремна устойчивост и дълголетие с невиждано до сега ниво на ефективност. Благодарение на бързото полагане и втвърдяване могат да се полагат около 120 квадратни метра Pandomo® ® TerrazzoPlus дневно. Дебелина на слоя от 25 mm.

Основата на Pandomo® TerrazzoPlus е много беден на напрежения свързващ цимент в комбинация с камъчета от различни минерални агрегати.  По отношение на товароносимост  и устойчивост на износване Pandomo® TerrazzoPlus превъзхожда конвенционалното Terrazzo. Със своята елегантност се вписва идеално във всеки интериор и осигурява безшевен под във фоайета и коридори. С огромно удоволствие представяме нашата референция – единственият по рода си детски научен център в България и Източна Европа.

Pandomo® и Pandomo® Terrazzo са подходящ за интериора на:
– Всички жилищни помещения;
– Заведения;
– Магазини, изложбени зали и музеи;
– Офиси и конферентни зали;
– Хотели и ресторанти.

За повече информация – Ардекс.