pixel

МРРБ обяви поръчка за 270 000 лв. за преустройство на пресцентъра и нов административен център

Министерството на регионалното развитие и благоустройството е обявило обществена поръчка за текущ ремонт и вътрешно преустройство на пресцентър, център за административно обслужване, зали 1.1, 1.2, 1.3, 1.4 и обзавеждането им в сградата на министерството на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 17-19″. От пресцентъра дават повече информация за процедурата, чиято индикативна стойност е почти 270 000 лв. без ДДС. Тя е разделена на две – СМР и производство и доставка на оборудване, като са предвидени и допълнителни разходи за строителство до 10%.

Предвиждат се няколко преустройства на помещения:

– Настоящият пресцентър, с прилежащия паркинг ще се превърне в център за административно обслужване, като бъдат изградена рампа за достъп на хора в неравностойно положение. Преустройството на пространството ще бъде направено с цел подобряване на административното обслужване и улесняване на достъпа на гражданите до сградата.

– Съществуващите в момента зали 1.1, 1.2, 1.3 и 1.4 ще бъдат преустроени в нов пресцентър, нови зали 1.1 и 1.2, които да бъдат разделени от врати-хармоники с цел осигуряване на по-голяма функционалност при провеждане на различни събития и мероприятия. Предвижда се да бъде обособено и техническо помещение.

Целта на ремонта, който ще бъде направен, е да се осигури наличието на зали с достатъчен капацитет от седящи места, необходими за провеждането на различните формати на събития и провеждане на заседания на консултативните съвети, сформирани във връзка с изпълнението на функциите на министерството, обясняват от министерството.

Настоящият център за административно обслужване ще стане архив.

23 000 лв. без ДДС са предвидени за изработка, доставка и монтаж на интериорно обзавеждане за центъра за административно обслужване, пресцентъра и архива.
Доставката ще бъде възложена за подвижно и неподвижно интериорно обзавеждане, изпълнено в рамките на 1 година.

gradat.bg

Може да харесате още...