pixel

Неплъзгащи се декоративни външни подови панели

Renolit

Дъските за терасата се съчетават с фасадата на къщата, стъпалата – с входната врата. Когато става въпрос за дизайн обаче, подовете, изработени от термопластично обработена смес от естествени влакна, пластмаса и добавки (Wood Plastic Composite), алуминиеви или пластмасови профили, често имат ограничени възможности. За такива случай Renolit вече има решение в своята гама – „Renolit Geofol FH“, който е специално разработен за покриване на подови елементи за външна употреба.

Устойчивостта на надраскване и износване определя качеството и дълготрайността на подовите настилки. Renolit решава тези изисквания с устойчив на износване UV защитен слой, който предпазва боите от атмосферните влияния и по този начин от избледняване, както и с изключително устойчив на надраскване горен слой.

Основата на „Renolit Geofol FH“ е едноцветно PMMA фолио, което – както всички външни фолиа на компанията – е оборудвано със „Solar Shield Technology“ (SST).

Цветните пигменти, отразяващи инфрачервения спектър, предпазват както профилите, така и самото фолио от прекомерно нагряване. На западноевропейските пазари Renolit предлага гаранция до десет години, която обхваща и устойчивостта на цветовете – според компанията това е първият случай в областта на индустриално произведените подови панели за външна употреба.

Повърхността на новия продукт е не само еластична, но и устойчива на атмосферни отлагания.

Снимки: Renolit.

Може да харесате още...