Noël & Marquet: нова премиум марка за декоративни профили

NMC

Компанията NMC, белгийски производител на декоративни стенни, тавански и фасадни профили, вече предлага продуктите си с новата премиум марка Noël & Marquet. Чрез разработването на иновативни технологии, първоначално изработените продукти с високо качество и разнообразие са достъпни за всеки, а днес семейната компания има собствени производствени мощности и собствен отдел за изследвания, разработки и дизайн на продуктите.

NMC

За да отговори на непрекъснато променящите се изисквания на пазара, компанията извършва редовни проучвания сред клиентите и служителите си. От тях става ясно, че клиентите искат повече емоционалност, вдъхновение, дизайнерска ориентация и изчистени линии. Така логичната стъпка на компанията е създаването на премиум марка, която да представи чисти профили и вдъхновяващ, модерен дизайн на интериора.

NMC

Тази година компанията представи за първи път новата марка Noël & Marquet с ясно структурирано продуктово портфолио. С тези дизайнерски елементи могат да бъдат създадени уникални жилищни пространства, които подчертават естетиката в дома.

NMC

За лесното ориентиране на клиентите, продуктите от богатата гама са сортирани според техните области на приложение: таванни ленти, стенни ленти, функционални ленти, дизайнерски елементи и профили за дизайн на фасади.

За повече информация: Noël & Marquet

Вижте също...