Нов металик завършек за бои Brillux Hydro-PU

Hydro-PU Metallic Finish

Ефективните металик творения отдавна са се превърнали в устойчива тенденция в интериорния дизайн. Ето защо новият Hydro-PU Metallic Finish на немската компания Brillux е интелигентно решение за бляскав завършек на боядисаните повърхности.

Hydro-PU Metallic Finish

Новата боя съчетава сияен, дълбок ефект с отлично качество на повърхността и голямо удобство при обработка. В допълнение, тя може да се използва по различни начини и по този начин може да отговори на множество желания и изисквания както в търговския, така и в частния сектор. Фактът, че металните повърхности наистина се превръщат в тенденция, се показва от голямото търсене и многобройните реализации: в дизайнерските концепции на изисканите ресторанти металните ефекти са също толкова на място, колкото в баровете и частните домове.

Hydro-PU Metallic Finish

Прозрачното металик покритие се нанася като финално покритие върху Brillux Hydro-PU боите, което дава висока степен на творческа свобода: всеки желан цветен нюанс може да се трансформира в копринено-метален завършек. Врати, рамки, радиатори или облицовка от дърво, панели или повърхности на стените могат да бъдат завършени с точно подбран цвят, подчертан с гланцови акценти.

За повече информация: Brillux

Вижте също...