Нова гама бързосъхнещи лепила от Jowat

Jowat

Светът на лепилата, освен че е динамичен и иновативен, е преди всичко изключително взискателен към технологиите за производство и предлага огромна гама от различни продукти. Модерните лепила не само свързват, но осигуряват и различни допълнителни функционални свойства за увеличаване на ползата за съответното приложение. Немската компания Jowat покрива цялата гама от модерни лепила с портфолио от продукти, представляващи водещите технологии.

Jowat

Новите PUR лепила на компанията отговарят на всички актуални регламенти на Европейския съюз, приети за подобряване на защитата на човешкото здраве и околната среда от рискове, които могат да бъдат породени от химикали, като същевременно се повишава конкурентоспособността на химическата промишленост на ЕС.

Jowat

Модерните термозалепващи лепила от Jowat впечатляват с отлични характеристики на обработка и широк спектър на адхезия към различни материали. Кратките времена за настройка улесняват бързата обработка и по този начин осигуряват бързи производствени скорости. Jowat доставя широка гама от различни високоефективни лепила със специални свойства, които осигуряват идеално решение за процеси дори за най-специфичните и сложни изисквания. Благодарение на оптимизираното съотношение на времето за изчакване, те могат директно да доведат до забележимо увеличаване на капацитета – без значителни инвестиции, само заради простия адхезивен ефект.

За повече информация: Jowat 

Вижте също...