pixel

Новата гъвкавост на временните помещения – системи за преградни стени ISIDesign®TrennWand

Всеки, който планира краткосрочни пространствени промени в съществуващ имот или иска да поддържа гъвкавост при използването на пространството в дългосрочен план, неизбежно стига до различни системи за преградни стени. Патентованата и наложена на пазара иновативна система ISIDesign®TrennWand от Isinger + Merz GmbH е подходяща за всякакви проекти за обновяване и модернизация в офиси, клиники, училища, летища или гари, а също така е идеална за Pop-up магазини, проекти от типа shop in shop, изложения, събития и конгреси. Бързото и гъвкаво приспособяване към площта и височината на съществуващите помещения прави ISIDesign®TrennWand идеална за всички видове форми на сухото строителство.

От голямо предимство са краткото време за проектиране и бързото изпълнение, без да се нарушава естетическото качество и функционалното разнообразие. ISIDesign®TrennWand се инсталира безшумно, без крепежи в пода, без шпакловане и фугиране, т.е. без никакъв прах, мръсотия и дълго време за съхнене. В сравнение с конвенционалната сухо строителство временната система може да намали времето за изграждане с повече от 50%. Спестяването на усилия означава и икономия на разходи.

Основната структура се състои от сглобени един с друг модулни елементи в наложени растерни формати. Сърцевината на алуминиевата рамка има полезна свободна площ от 100 мм за захранващи системи и кабели. Алуминиевите рамки могат да бъдат облицовани едностранно или двустранно с панели в различни цветове според индивидуалните вкусове, или облечени в различни текстилни платна.

Всеки от панелите може да бъде подменен по всяко време след монтажа. Така всяко от новите помещения може да бъде преобразявано. Предлагат се и допълнителни елементи като витрини, маси, сайбордове, прозорци, врати, осветени графични дисплеи или елегантни светлинни проекти, които подпомагат практичното и визуално индивидуализиране на помещенията.

Може да харесате още...

Izolacii.eu