pixel

Впечатляващо различни – канализационни решетки от неръждаема стомана от Richard Brink

С новите дизайнерски решетки от благородна стомана Rivo и Perla Richard Brink GmbH & Co. KG представя модерни решетки за канали, които значително се отличават от стандратните изпълнения.

Дренажните и отводнителни системи, произведени от Richard Brink, са високо ценени не само заради техните функционални свойства. Те допринасят в голяма степен за по-добрата визия на външните пространства. От прахово боядисани до впечатляващи дизайнерски решения, производителят на метални изделия предлага голям избор в продуктовия си асортимент.

След миналогодишното представяне на моделите Zippa и Prisma, които спечелиха Red Dot Award за 2019 г., сега производителят разширява гамата си с Rivo и Perla – дизайнерски решетки от благородна стомана. Rivo се отличава с процепна структура, прекъсната от вълнообразен среден кант. Динамиката му разчупва иначе строгата подредба на процепите. Решетките на този модел се изработват с дебелина на материала от 3 мм, което осигурява необходимата стабилност.

Perla има перфориран външен вид и е с дебелина от 1,5 мм. Там, където обикновено се използват равномерно разположени отвори с фиксиран радиус, дизайнерският вид на решетката на Richard Brink разчита на подредени редици отвори за атрактивна външност.

Може да харесате още...