Нови вълнуващи цветове за фасадата от „Теразид“

сграда

Добре познатите фасадни мазилки на Теразид ЕООД впечатляват с нови модерни и интригуващи цветови каталози.

Постарахме се новите каталози на „Декорит”, „Силикат“ и „Сиколит” не само да съдържат най-предпочитаните цветове от старата палитра, но и да ги обогатим с нови, търсени и модерни разцветки”, коментира инж. Велин Александров, мениджър „Продажби“ в „Теразид“.

В каталога от 210 цвята водещият български производител на лепила и мазилки е заложил на практичността. Цветовете са групирани в 35 цветови раздела от 6 нюанса, което дава възможност за многобройни хармонични комбинации в една и съща гама или постигане на интересни контрастни решения за фасадата.

палитра Теразид

Ние изключително много държим всеки наш клиент – от инвеститора или архитекта до човека, който избира мазилка за своя дом, да избира цветовете от реални мостри, а не напечатани цветове. Все пак един напечатан с мастила каталог не може да пресъздаде напълно представата за мазилката, възможно е да се получи изкривяване на цветовете и да се подведе клиента”, допълва инж. Александров.

Теразид ЕООД изненадват не само с нови цветове тази есен, но с изцяло нова визия на своите фасадни мазилки и бои. Запознайте се с новите опаковки:

Декорит Силикат Сиколит

ДЕКОРИТ
– Най-продаван продукт
– Универсална фасадна мазилка
– Полимерна основа
– Водоотблъскваща
– Паропропусклива

СИЛИКАТ
– Мазилка с добавено калиево водно стъкло
– Удължено “отворено време” за работа, улесняващо полагането през летните месеци
– Подобрени водоотблъскващи свойства
– Паропропусклива

СИКОЛИТ
– Добавена силиконова смола
– Отличните водоотблъскващи свойства
– Силно паропропусклива
– Особено подходяща за крайморските райони
– Крайно покритие за топлоизолационна система с минерална вата

Декорит”, “Силикат” и “Сиколит” се предлагат в пастообразен вид, готови за употреба в добре познатите структурни ефекти – влачен и драскан ефект. Към най-търсените зърнометрии от 1,5 и 2 мм  Теразид  ЕООД вече предлага на своите клиенти и нови, по-икономични варианти за „драскана“ мазилка – супер фина (1 мм) и фина (1,3 мм).

Силикат

РАЗХОДНИ НОРМИ:
Влачена структура:
– фина        1,5 мм        около 2,5 кг
– средна    2,0 мм     около 2,9 кг
– зърнеста    2,5 мм     около 3,6 кг
– едра        3,0 мм     около 4,3 кг
Драскана структура:
– супер фина        1,0 мм        около 1,9 кг
– фина            1,3 мм        около 2,5 кг
– фино зърнеста    1,5 мм     около 2,8 кг
– средно зърнеста    2,0 мм     около 3,6 кг

ОПАКОВКА: В пластмасови кофи по 25 кг.
И както се казва в популярна телевизионна реклама: „Това не е всичко“. Към популярните фасадни мазилки „Теразид“ добавя нова звезда – „Наномакс“.

“Наномакс” е нова подобрена формула на фасадна мазилка. Тя съдържа микрочастици, които формират гладък микрофилм при структурирането на мазилката и не позволяват задържането на фини частици прах, което определя свойството й „естествено самопочистваща се“. Мазилката е и с подобрени водоотблъскващи свойства.

“Наномакс” се предлага в пастообразен вид, готова за употреба и възможен краен ефект “драскана” структура.

НАНОМАКС
– Самопочистваща се мазилка
– Водоотблъскваща
– Паропропусклива

„Наномакс“ се предлага в пълната цветова гама на полимерните, силикатните и силиконовите мазилки с марка „Теразид“.

Фасадните мазилки от серията “Smart Line” също имат своето ново лице. Каталогът от 69 цвята е обновен с атрактивни топли нюанси.

Истинската изненада за клиентите на „Теразид“ обаче е възможността по каталога да бъдат поръчвани не само полимерни, но и силиконмодифицирани фасадни мазилки, както и полимерни и силиконови фасадни бои.

Smart Line

Повече информация за различните видове фасадни мазилки и цялостната система за топлоизолация, може да прочетете в раздел „Комплексни решения“ на корпоративната страница на Теразид  ЕООД.