Винаги и навсякъде – безплатно Баумит приложение за Вашите мобилни устройства

baumitlife

Баумит разработи мобилно приложение за най-популярните мобилни операционни система iOS и Android.

Техническа информация за продукти, многообразие от цветове, промоции и новини – всичко това може да намерите с помощта на Вашия смартфон или таблет.

Мобилното приложение на Баумит е напълно безплатно и може да бъде инсталирано от интернет-страницата на Баумит или от www.baumitlife.com.

След отваряне на приложението се зареждат следните категории:

– Баумит Продукти
– Баумит Инфо
– Баумит Life
– Баумит Контакти

С какво може да Ви бъде полезно мобилното приложение на Баумит?

Баумит Продукти
В тази категория ще намерите информация за предлаганите от Баумит продукти. Може да търсите по азбучен ред от А до Я или по категория. Всеки продукт е прегледно представен с кратко описание и съпътстваща техническа документация – техническа карта и лист с данни за безопасност.

baumitlife

Баумит Инфо
Информационни брошури, начини на полагане, детайли, както и текущи промоции може да откриете в Баумит инфо.

Баумит Life
Баумит Life е най-голямата система от цветове за фасада в Европа. Тя съдържа невероятните 888 цвята, базирани на 94 ярки, брилянтни основни тонове, всеки от който е представен с още 8 изсветлявания. Шест нюанса на бялото и 36 мозаични мазилки допълват колекцията от фасадни цветове.

Всеки цвят от колекцията Лайф, освен с каталожен номер и относителната стойност на яркост на цвета (HBW), е представен чрез RGB и CIELab цветови системи.

С приложението на Баумит Вие може да използвате Вашето мобилно устройство като колориметър.
1 стъпка: Чрез камерата на смартфона или таблета трябва да заснемете харесания от Вас обект.
2 стъпка: На снимката трябва да укажете конкретна точка, на която Вашето устройство да измери цветовите характеристики.
3 стъпка: Приложението установява най-близките предложения за цвят по системата Баумит Life.

Забележка: Трябва винаги да се взима под внимание, че цветът зависи от осветлението, от самия обект на заснемане, от заобикалящата го среда, но и от техническите характеристики на Вашата камера.

4 стъпка: Всяко от посочените цветови предложения, както и всеки произволен цвят от каталога могат да бъдат съхранени чрез натискане на малкия бутон със знак „плюс“. Цветовете се запазват по реда на тяхното записване и е възможно винаги да се връщате към тях с бутона „фаворити“.
5. стъпка: Избраните от Вас цветове могат да бъдат визуализирани върху три вида фасади, които са предварително зададени. Готовите модели ще Ви помогнат да си представите как би изглеждала Вашата сграда в избрания от Вас цвят. Всичко, което трябва да направите е да кликнете най-отдолу върху „Показване на примери“.

baumitlife

Избор на цвят по направена снимка от камерата на мобилното устройство.

baumitlife

Добавяне на цветове в папка „Фаворити“ и „Показване на примери“

Вашето мобилно устройство като търсачка на цвят:

В приложението на Баумит е добавена още една от функция, която е инсталирана и в интернет-страницата на Баумит. Ако сте си избрали цвят от друг цветови каталог, можете да намерите най-близкото му съответствие в каталога Баумит Life. В менюто Баумит Life ще откриете бутона с лупа, отговарящ на „Търси“. В празното поле, там където е изписано „Задайте ключова дума“, задавате номера на избрания от чужд каталог цвят. След това от падащото меню избирате името на цветовия каталог.

Баумит Контакти
Да останем във връзка – преглед на всички местоположения на Баумит.

При възникнали въпроси не се колебайте да се свържете с нас:
Баумит България ЕООД, 02 92 66 911 или на мобилен тел. 0888 843 400.